Ledigt jobb

Legitimerad Fysioterapeut / Sjukgymnast till Glimmervägen

Diarienr:
ALN-2019-0354
Arbetsplats:
Vård- och omsorgsboende Glimmervägen
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
2019-06-10
Sista ansökningsdag: 2019-07-24

Vill du ansvara för att göra bedömningar, planera och utföra behandlingar/träning samt utvärdering och uppföljning? Välkommen med din ansökan till vård- och omsorgsboendet Glimmervägen!

Glimmervägen är ett vård- och omsorgsboende som övergår till Uppsala Kommun Egen Regi i oktober.
Glimmervägen har 50 lgh fördelat på tre plan, ett med 16 lgh för demensvård och två med 17 platser vardera för omvårdnad. Glimmervägen ligger i stadsdelen Eriksberg.
På boendet jobbar vi i team med sjuksköterskor, arbetsterapeuter och undersköterskor.

Ditt uppdrag

Som fysioterapeut/sjukgymnast kommer du att arbeta i team. Du ansvarar för att göra bedömningar, planera och utföra behandlingar/träning samt för utvärdering och uppföljning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med äldre personer. Du har goda IT-kunskaper då dokumentation sker i dokumentationssystemet Siebel samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Du har en god ledarskapsförmåga och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vi ser även att du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar samt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Ohlin Eklund, verksamhetschef, 018 727 86 77

Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler, 018 727 69 56

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 60-100% Tillträde: 2019-10-15 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb