Ledigt jobb

Legitimerad Arbetsterapeut

Diarienr:
ALN-2019-0353
Arbetsplats:
Glimmervägen
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
2019-06-10
Sista ansökningsdag: 2019-07-24

Är du legitimerad arbetsterapeut? Har du erfarenhet av arbete med äldre och åldrandets sjukdomar?
Välkommen med din ansökan!

Glimmervägen är ett vård och Omsorgsboende som går över till Uppsala Kommun Egen regi i oktober, boendet har 50 lgh, ett plan med 16 lgh för demensvård och 2 plan med 17 lgh vardera för omvårdnad. Glimmervägen ligger i stadsdelen Eriksberg.
Arbetstider är förlagda till vardagar på dagtid.

Ditt uppdrag

Som arbetsterapeut kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ditt område. Du kommer bland annat att göra bedömningar av ADL, förflyttningsmöjligheter och behov av hjälpmedel. Du kommer att delta i vårdplanering och ta ansvar för förskrivning och utprovning av hjälpmedel samt ansvara för att göra tillsyn av MTP och genomföra MMT test. Vidare kommer du även delta i teamsamverkan kring boende, till exempel vid riskbedömningar, Flexite och Senior Alert. Tillsammans med övrig legitimerad personal har vi regelbundna träffar. Vi gör jobbet tillsammans, handleder varandra och delar kunskap och erfarenheter utifrån våra unika kompetenser.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser att du har erfarenhet av att göra självständiga bedömningar och fatta egna beslut. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med äldre och kunskaper inom åldrandets sjukdomar. God dokumentations- och datorvana samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt har en god ledarskapsförmåga. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Ohlin Eklund, verksamhetschef, 018-727 86 77

Facklig företrädare:
Sveriges arbetsterapeuter, Nini Jansson, 018-727 87 05

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 60-100% Tillträde: 2019-10-15 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb