Ledigt jobb

Undersköterska

Diarienr:
ALN-2019-0352
Arbetsplats:
Glimmervägen
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
2019-06-10
Sista ansökningsdag: 2019-07-24

Är du utbildad undersköterska som är trygg i din yrkesroll? Tycker du att det är självklart att ha ett professionellt förhållningssätt och att alltid sätta boende i centrum?
Vi ser fram emot din ansökan!

Glimmervägen är ett vård och omsorgsboende som går över till Uppsala Kommun Egen regi från oktober.
Det är 50 lägenheter fördelat på 3 plan. Ett våningsplan med 16 lgh för demensvård och två våningsplan med 17 lgh vardera för omvårdnad. Glimmervägen ligger i stadsdelen Eriksberg. I verksamheten arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut.

Ditt uppdrag

Du arbetar på ett rehabititerande arbetssätt, vilket innebär att du bevarar det friska samt skapar stor delaktighet i omvårdnaden med den boende. Du arbetar även för god kontakt och samverkan med närstående, kollegor samt andra professioner. Du ger god omvårdnad med hänsyn till den boendes individuella hjälpbehov utifrån Socialtjänstlagen och Häls- och sjukvårdslagen. Som undersköterska är det viktigt att ha empati, tålamod och god samarbetsförmåga samt ta stort ansvar. Visa respekt och vara serviceinriktad mot de boende. Teamarbetet med andra yrkeskategorier på boendet är en viktig del i arbetet. Du utför delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Samt dokumenterar enligt Socialtjänstlagen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Vi ser att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Ohlin Eklund, verksamhetschef, 018-727 86 77

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning och visstidsanställning Omfattning: 50-100% Tillträde: 2019-10-15 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb