Ledigt jobb

Speciallärare till Stavby skola

Diarienr:
UBN-2019-4899
Arbetsplats:
Stavby skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2019-06-07
Sista ansökningsdag: 2019-07-19

Som speciallärare kommer du att arbeta med att stödja NPF elever. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till Stavby skola!

Stavby skola är en liten skola med cirka 150 elever från F-9 som ligger cirka 2,7 mil från Uppsala och det är bra bussförbindelser till skolan. Skolan samarbetar med Tuna skola i flera ämnen. Du kommer ingå i en flexibel och professionell lärargrupp som har eleven i fokus. Stavby skola skola ligger naturskönt i kulturlandskapet rasbo.
Tjänsten i Stavby skola erbjuder en bra undervisningsmiljö med mindre klasstorlekar och där "litenheten är storheten". 

Läs mer om skolan här: Stavby skola

Ditt uppdrag

Du som speciallärare kommer arbeta med att stödja NPF elever på Stavby skola, du lägger upp arbetet med lärare och skräddarsyr stöd och anpassningar för elever. Vi söker en person som brinner för att stödja barn och ungdomar i skolan och har lätt för att bemöta och på ett professionellt sätt stödja elever.

Din bakgrund

Vi söker dig som har speciallärarlegitimation (lärarlegitimation). Du har erfarenhet av liknande arbete samt goda IT-kunskaper.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt att du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Claes Ekstrand, rektor,  070-821 61 91

Fackliga företrädare:
LR, Monika Specht, 0174-27 01 01
Lärarförbundet, Lisbeth Appelqvist, 0174-27 01 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2020-06-12 Omfattning: 20% Tillträde: 2019-08-12 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb