Ledigt jobb

Undersköterska

Diarienr:
ALN-2018-0448
Arbetsplats:
Äldreförvaltningen
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
2018-07-12
Sista ansökningsdag: 2018-08-05

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker dig med stort hjärta och engagemang till äldreboendet Eriksdalgården i Luthagen. Boendet har 40 lägenheter som finns fördelade på två plan. Platserna är inriktade mot omvårdnad. Du kommer att vara en del utav vårat team och tillsammans med oss har du möjlighet att aktivt vara delaktig och förbättra med brukaren i fokus.

Läs mer om Uppsala kommun

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet till ett meningsfullt och omväxlande arbete. Du arbetar självständigt men också en viktig del av en grupp. Vårt uppdrag är att ge service och omvårdnad, utifrån beslut från biståndshandläggare.

Ditt jobb innebär att du ger en god vård- och omsorg av de äldre där brukarens behov styr arbetsuppgifterna. Du kommer att arbeta utifrån ett rehabiliterande och aktiverande förhållningssätt, så att de äldre får behålla sina förmågor. I uppdraget ingår att på delegering utför hälso-sjukvårdsuppgifter. Likaså dokumentation är en del av det dagliga arbetet. Ditt uppdrag präglas av ansvar, samspel och strävan efter bästa möjliga möte. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.
Som undersköterska består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att bland annat:

  • God omvårdnad med hänsyn till brukarens individuella hjälpbehov utifrån socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen.
  • Vara kontaktman för en eller flera boende och delta aktivt i deras individuella planering samt hålla kontakt med och stötta anhöriga.
  • Utföra sjuksköterska, arbetsterapeut och eller fysioterapeut/sjukgymnast delegerande arbetsuppgifter.
  • Dokumentera enligt socialtjänstlagen

Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning. Meriterande är relevant vidareutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreboende eller annan vård och omsorg. Du har datavana och goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Linda Alenius verksamhetschef 018-727 88 79

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare och visstid 6-12 månader Omfattning: 70-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb