Ledigt jobb

Fritidsledare

Diarienr:
KTN-2018-0366
Arbetsplats:
Gåvsta fritidsklubb och Rasbo fritidsgård
Förvaltning:
Kulturförvaltningen
Publicerad:
2018-07-10
Sista ansökningsdag: 2018-08-10

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker medarbetare till vår fritidsverksamhet (fritidsklubbsverksamhet, tonårsverksamhet och evenemang) Fritidsklubbsverksamheten är en öppen verksamhet för barn i årskurs 4-6 alla skoldagar mellan klockan 13-18. Under lov och studiedagar har vi heldagsomsorg. Tonårsverksamheten bedrivs på ungdomarnas fria tid och innebär kvälls och helgarbete enligt schema. Som fritidsledare arbetar du med alla verksamheter

Läs mer om fritidsklubbar och fritidsgårdar

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder barn och unga trygga aktiviteter fyllda med glädje och lust. Du ska tillsammans med dina kollegor planera, leda och utveckla verksamheterna för barn och ungdomar 10-18 år. Att genom samverkan med skolan, vårdnadshavarna, socialtjänsten, studieförbund och föreningar arbeta för att skapa meningsfull fritid för barn och unga.
Som fritidsledare skapar du förutsättningar och inspirerar barn och unga till lärande och utveckla det man är intresserad av. Vi tar tillvara på barnen och ungdomarnas engagemang, kreativitet och förmåga att lära sig nya saker. Vi arbetar aktivt med vårt förhållningssätt, det goda bemötandet och allas lika värde för att alla barn och unga ska uppleva att de mår bra när de är i verksamheterna. Verksamheterna arbetar utifrån områdena: hälsa, kultur, lärande, jämställdhet, delaktighet, allas lika värde, samverkan och att utveckla sina intressen/entreprenörskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning. har du ledarutbildning och utbildning i normkritiskt arbete så är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av samverkan mellan olika aktörer och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du ska tycka om utmaningar, ha ett stort driv och engagemang. Du ska vara inspiratör och samtidigt se barn och ungdomars delaktighet och kreativitet som en tillgång i verksamheten. Att du har IT kunskap är önskvärt.
Du har goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jaqline Claesson tf enhetschef fritid 018-727 80 13

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16
Vision 018-727 17 44

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb