Ledigt jobb

Grundskollärare

Diarienr:
UBN-2018-4489
Arbetsplats:
Årstaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-07-11
Sista ansökningsdag: 2018-08-04

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Årstaskolan är en skola med verksamhet förskoleklass t o m åk 5 och fritidshemsverksamhet. Nästa läsår kommer vi att vara en treparallellig skola och har vid skolstart ca 450 elever.

Läs mer om skolan här

Arbetsuppgifter

Att arbeta i åk 5 och ha klassläraransvar för klass 5C. Det ingår att även ha några lektioner i de andra klasserna i åk 5. Detta för att kunna ha möjlighet att samarbeta runt eleverna i åk 5.

Nästa läsår går vi in i ett samarbete med Uppsala universitet vad gäller IBIS (inkluderande beteendestöd i skolan). Det är 10 skolor i Uppsala kommun som deltar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundskollärarutbildning åk 4-6. svenska, matematik, engelska och so eller no. Vi ser gärna att du har utbildning i alla ämnen utom i praktiskestetiska ämnen. Du ska ha erfarenhet av att ha undervisat i tre år. Att du har IT-kunskaper är ett krav.

Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Carina Bellbring, rektor 0708 563570

Facklig företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund, 076-798 30 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: 2018-08-13 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb