Ledigt jobb

Undersköterska

Diarienr:
ALN-2018-0444
Arbetsplats:
Luthagen hemvård
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
2018-07-09
Sista ansökningsdag: 2018-08-05

Arbetsplatsbeskrivning

Luthagen hemvård är beläget i ett innerstadsområde med samtliga kunder på cykelavstånd. Även om vi är ett mindre område så har vi ett stort antal kunder och har därför delat upp verksamheten geografiskt i olika grupper. Varje grupp arbetar i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, planerare och samordnare. Vi har bemannat mellan 07.00 - 22.00 alla dagar i veckan och arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg. För den som vill finns möjlighet att välja att arbeta enbart kväll.

Läs mer om Uppsala kommun

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet till ett meningsfullt och omväxlande arbete. Du arbetar självständigt men är också en viktig del av en grupp. Vårt uppdrag är att ge service och omvårdnad, utifrån beslut från biståndshandläggare. Du ska ha brukaren i centrum och ge en god omvårdnad och service utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du utför både service- och omvårdnadsinsatser samt delegerade HSL-uppgifter med hög kvalitet. Du deltar aktivt i teamarbetet runt brukarna och fungerar som kontaktperson.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning. Meriterande är relevant vidareutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom hemvården eller annan vård och omsorg. Du ska Kunna cykla. Du har datorvana och goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.
Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Johanna Wallinder, samordnare, 018-727 64 22
Veronica Noér, samordnare 018-727 64 22
Eva Högberg, verksamhetschef, 018-727 64 38

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare och visstid 6-12 månader Omfattning: 50-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb