Ledigt jobb

Sjuksköterska

Diarienr:
OSN-2018-0403
Arbetsplats:
Omsorgsförvaltningen
Förvaltning:
Omsorgsförvaltningen
Publicerad:
2018-07-06
Sista ansökningsdag: 2018-08-12

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu dig som är sjuksköterska till vår gemensamma enhet för legitimerad personal inom omsorgsförvaltningen. Hos oss ingår du i ett team av flera sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Enheten stöttar verksamheter som verkar inom ramen för lagen om stöd och service (LSS) samt socialtjänstlagen (SOL).
 
Just nu söker vi sjuksköterska med placering inom personlig assistans.

Läs mer om Uppsala kommun

Arbetsuppgifter

Du arbetar med individer i behov av allt från grundläggande HSL insatser till behov som kräver mer kvalificerad vård i hemmet där du som sjuksköterska blir en av de viktigaste pusselbitarna i det arbetet.

Du fattar kvalificerade medicinska beslut utifrån den information som finns kring individen och situationen. Du arbetar även med det förebyggande HSL arbetet utifrån din profession för att stärka och bibehålla det friska hos individen.
Din roll som sjuksköterska inom ramen för det kommunala HSL uppdraget kommer innebära att du är omvårdnadsansvarig sjuksköterska och säkerställer en patientsäker och personcentrerad vård. Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade där du får förmånen att se till hela individens livssituation & livshistoria.
I dina arbetsuppgifter ingår:
att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvårdsinsatser för personer med varierande sjukdomsbild. Arbetet innebär både ett patientnära arbete i ordinärt boende samt kontorsarbete.

Exempel:

  • Skötsel av olika typer av infarter (gastrostomier, centrala infarter, tracheostomier, hemventilator, hostmaskin, olika typer av urinkatetrar mm). 
  •  Dela läkemedel i dosett
  •  Hälsokontroller som exempelvis blodtrycksmätning
  • Sårvård mm.
  • Samordna patientens hälso- och sjukvårdskontakt med övriga vårdgivare.
  • Delegera omvårdnadspersonal i läkemedelshantering och i vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter (sker även hos patienten).
  • Rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal.
  • Beställning av bland annat sjukvårdsmaterial och inkontinenshjälpmedel.
  •  Kontakt med närstående.
  • Journalföring i databaserat journalsystem.

Är du intresserad att arbeta hos oss har du möjlighet att hospitera för att få bättre förståelse vad tjänsten innebär.

Vi erbjuder en arbetsplats med en bra arbetsmiljö och ett trevligt arbetsklimat. Arbetet sker dagtid med helgtjänstgöring var 12:e helg.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha erfarenhet av arbete med varierande sjukdomsbilder och erfarenhet av att göra egna bedömningar och fatta egna beslut kring behov av HSL insatser. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Goda IT-kunskaper är ett annat krav.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Emir Zuna, verksamhetschef 018-727 55 85
Mitra Jalili, verksamhetschef 018-727 56 50

Facklig företrädare: Vårdförbundet, nås via 018-727 00 00

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb