Ledigt jobb

Fritidspedagog

Diarienr:
UBN-2018-4384
Arbetsplats:
Stavby skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-07-04
Sista ansökningsdag: 2018-08-03

Arbetsplatsbeskrivning

Stavby skola ligger ca 2,7 mil från Uppsala och är en mindre skola med cirka 130 elever från F-9. På skolan fritidsavdelning är det cirka ett 50 tal barn inskrivna. Skolan ligger naturskönt med fina omgivningar som också används dagligdags av personal och elever. Skolan har hög måluppfyllelse och har hög trygghets faktor där barnen blir sedda av all personal på skolan och fritids.
Det är bra busskommunikationer från Uppsala.

Mer information om Uppsala kommun: Uppsala kommun

Arbetsuppgifter

Vi söker en fullt utbildad fritidspedagog eller grundskollärare mot fritids som kan ta huvudansvar för fritids genomförande av kvalitetsarbete, med planering, uppföljningar, strategiskt arbete med de nya styrdokumenten i Lgr 11 som huvudmål och ett fortsatt implementerings arbete på enheten.
Du kommer ingå i en ganska liten organisation på skolan där medarbetar har lång erfarenhet och där det är elevfokus och stor trygghet.
Vi erbjuder löpande fortbildningar kopplat till kvalitetsarbetet på fritids. Du kommer också vara en länk i samarbetet som vi har med Tuna skola och fritids i kvalitetsarbete för att hitta likvärdiga kvalitetsnivåer och samarbete i att utveckla fritids gemensamt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig Fritidspedagog samt legitimerad grundskollärare mot fritids. Du har erfarenhet av de nya styrdokumenten på fritids och väl förtrogen med Lgr 11. Det är meriterande om du även har implementerat Lgr 11 på en tidigare skola. Du har goda kunskaper i IT. 

Som person har du en god ledarskapsförmåga. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vi ser även att du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samt har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Claes Ekstrand, rektor, 070-821 61 91

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Lisbeth Appelkvist, 0174-27 01 01
LR, Monica Specht, 0174-27 01 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2018-08-13 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb