Ledigt jobb

Projektledare till Uppsala kommuns fastighets AB

Diarienr:
UKFAB-2018-0706
Arbetsplats:
Uppsala kommuns fastighetsbolag
Förvaltning:
Kommunala bolag
Publicerad:
2018-07-09
Sista ansökningsdag: 2018-08-19

Arbetsplatsbeskrivning

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget äger och förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun. Bolagets bestånd uppgår till ca 75 000 m2 uthyrbar yta fördelat på elva fastigheter. Tyngdpunkten i innehavet finns i stadsdelen Gottsunda med Gottsunda Centrum som bolagets viktigaste fastighet.
 
Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag ska vara en motor i utvecklingen av lokala stadsdels- och tätortscentrum och stärka den sociala sammanhållningen i kommunen. Vår drivkraft är att skapa mötesplatser för människor i våra stadsdelscentrum. Mötesplatser där man kan handla och umgås med sin familj och sina vänner.

Uppsala Kommuns Fastighets AB är en arbetsplats med ett öppet och familjärt företagsklimat. Man får möjlighet att bygga långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer och att påverka rollens utformning.
Vår verksamhet bedrivs hållbart och klimatsmart. Vi ställer krav på både oss själva och leverantörer i alla nybyggnadsprojekt samt i drift och underhåll för att minska negativ miljöpåverkan. Vi arbetar för att stärka den sociala sammanhållningen i kommunen och planerar för ökad jämlikhet och minskad segregering.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare får du stort eget ansvar att driva detaljplaneprocesser och arbeta med fastighetsutveckling i tidiga skeden. Du kommer att projektleda eller samordna externa projektledare i nybyggnationer och i ombyggnationer av såväl bostäder som centrumanläggningar, kontor och samhällsfastigheter. Du kommer även att upphandla tjänster och entreprenader. Då verksamheten är i ett utvecklingsskede finns det goda möjligheter att forma rollen.

Verksamheten är inne i ett spännande skede och det finns goda möjligheter att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen. Uppsala Kommuns Fastighets AB är en arbetsplats med ett öppet och familjärt företagsklimat. Man får möjlighet att bygga långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer och att påverka rollens utformning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med fastighetsutveckling i tidiga skeden och som har gedigen erfarenhet av byggprojektledning. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning och god beställarkompetens samt är van att arbeta med budget- och prognosarbete. Erfarenhet från LOU är meriterande.
 
Som person är du självgående, har förmåga att fatta beslut, driver ditt arbete framåt och har lätt för att samarbeta med andra. Du är en god relationsbyggare och vi värdesätter ett arbetssätt där man hjälps åt och arbetar prestigelöst.
God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska, goda kunskaper i Officepaketet samt körkort är krav för befattningen.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Therese Malk, rekryteringskonsult, 072-389 99 76
Maria Mattsson, rekryteringskonsult, 070-377 17 21

Du skickar in din ansökan här

Facklig företrädare:
Unionen, Christer Norling, 018-28 88 80

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse
Tillbaka till Sök lediga jobb