Ledigt jobb

Fastighetsförvaltare på Uppsala kommuns fastighetsaktiebolag

Diarienr:
UKFAB-2018-0705
Arbetsplats:
Valthornsvägen 1C
Förvaltning:
Kommunala bolag
Publicerad:
2018-07-09
Sista ansökningsdag: 2018-08-19

Arbetsplatsbeskrivning

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget äger och förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun. Bolagets bestånd uppgår till ca 75 000 m2 uthyrbar yta fördelat på elva fastigheter. Tyngdpunkten i innehavet finns i stadsdelen Gottsunda med Gottsunda Centrum som bolagets viktigaste fastighet.
 
Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag ska vara en motor i utvecklingen av lokala stadsdels- och tätortscentrum och stärka den social sammanhållning i kommunen. Vår drivkraft är att skapa mötesplatser för människor i våra stadsdelscentrum. Mötesplatser där man kan handla och umgås med sin familj och sina vänner.
 
Vår verksamhet bedrivs hållbart och klimatsmart. Vi ställer krav på både oss själva och leverantörer i alla nybyggnadsprojekt samt i drift och underhåll för att minska negativ miljöpåverkan.  Vi arbetar för att stärka den sociala sammanhållningen i kommunen och planerar för ökad jämlikhet och minskad segregering.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av uthyrning av vakanta lokaler, förhandla och skriva hyresavtal. Du kommer att ha löpande kontakt med hyresgäster i förnyelse- och utvecklingsfrågor avseende fastigheten, infrastruktur samt utvecklings- och affärsplan för fastigheterna i ditt bestånd. Därutöver arbetar du med budget, prognoser, löpande ekonomisk analys samt resultatutveckling och driftnetto.

Du kommer att samarbeta med ett kunnigt team bestående av fem personer. Verksamheten är inne i ett spännande skede och det finns goda möjligheter att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen.
Uppsala Kommuns Fastighets AB är en arbetsplats med ett öppet och familjärt företagsklimat. Man får möjlighet att bygga långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer och att påverka rollens utformning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet  från förvaltning av kommersiella fastigheter, arbete med hyresavtal och som har god förhandlingsvana. Du har goda kunskaper i hyresjuridik och är van att arbeta med prognoser och budget samt att göra kalkyler. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning och erfarenhet av LOU.
 
Som person är du affärsmässig och en god förhandlare som värdesätter långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att ge service till våra hyresgäster.
God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska, goda kunskaper i Officepaketet samt körkort är krav för befattningen.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Therese Malk, rekryteringskonsult, 072-389 99 76
Maria Mattsson, rekryteringskonsult, 070-377 17 21

Du skickar in din ansökan här

Facklig företrädare:
Unionen, Christer Norling, 018-28 88 80

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse
Tillbaka till Sök lediga jobb