Ledigt jobb

Receptionist

Diarienr:
UKFAB-2018-0704
Arbetsplats:
Uppsala Kommuns Fastighets AB
Förvaltning:
Kommunala bolag
Publicerad:
2018-07-03
Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Arbetsplatsbeskrivning

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget äger och förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun. Bolagets bestånd uppgår till ca 75 000 m2 uthyrbar yta fördelat på elva fastigheter. Tyngdpunkten i innehavet finns i stadsdelen Gottsunda med Gottsunda Centrum som bolagets viktigaste fastighet.
 
Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag ska vara en motor i utvecklingen av lokala stadsdels- och tätortscentrum och stärka den social sammanhållning i kommunen. Vår drivkraft är att skapa mötesplatser för människor i våra stadsdelscentrum. Mötesplatser där man kan handla och umgås med sin familj och sina vänner.
 
Vår verksamhet bedrivs hållbart och klimatsmart. Vi ställer krav på både oss själva och leverantörer i alla nybyggnadsprojekt samt i drift och underhåll för att minska negativ miljöpåverkan.  Vi arbetar för att stärka den sociala sammanhållningen i kommunen och planerar för ökad jämlikhet och minskad segregering.

Arbetsuppgifter

Som receptionist är du en av våra allra viktigaste medarbetare. Du är nämligen den som först av alla möter våra kunder. Du har hand om vår reception, våra besökare och vår telefonväxel och det är du som tar emot brev och e-post som skickas till oss.

Eftersom vi är ett fastighetsbolag med lokaler för handel, kontor och bostäder så kommer många av dina kontakter att vara med våra hyresgäster. Du lämnar ut nycklar, hjälper till att välja tapeter och tar emot felanmälningar.

Det här är inte bara ett viktigt arbete. Det är roligt också. Du arbetar tillsammans med ett gäng härliga arbetskamrater och du möter många trevliga kunder varje dag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från högskoleförberedande gymnasium. Det är meriterande om du har relevant arbetslivserfarenhet. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och engelska samt goda kunskaper i Office-paketet. Det är önskvärt om du har ytterligare språkkunskaper. 

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samt att du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutiom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Monique Klingberg, rekryteringskonsult, 08-452 33 11

Du söker tjänsten via länken: här

Facklig företrädare:
Unionen, Christer Norling, 018-28 88 80

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse
Tillbaka till Sök lediga jobb