Ledigt jobb

Redovisningsekonom

Diarienr:
UKFAB-2018-0703
Arbetsplats:
Uppsala Kommuns Fastighets AB
Förvaltning:
Kommunala bolag
Publicerad:
2018-07-03
Sista ansökningsdag: 2018-08-05

Arbetsplatsbeskrivning

Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag är ett allmännyttigt fastighetsbolag som ägs av Uppsala kommun. Bolaget äger och förvaltar köpcentrum, kontor och bostäder inom Uppsala kommun. Bolagets bestånd uppgår till ca 75 000 m2 uthyrbar yta fördelat på elva fastigheter. Tyngdpunkten i innehavet finns i stadsdelen Gottsunda med Gottsunda Centrum som bolagets viktigaste fastighet.
 
Uppsala Kommuns Fastighetsaktiebolag ska vara en motor i utvecklingen av lokala stadsdels- och tätortscentrum och stärka den social sammanhållning i kommunen. Vår drivkraft är att skapa mötesplatser för människor i våra stadsdelscentrum. Mötesplatser där man kan handla och umgås med sin familj och sina vänner.
 
Vår verksamhet bedrivs hållbart och klimatsmart. Vi ställer krav på både oss själva och leverantörer i alla nybyggnadsprojekt samt i drift och underhåll för att minska negativ miljöpåverkan.  Vi arbetar för att stärka den sociala sammanhållningen i kommunen och planerar för ökad jämlikhet och minskad segregering.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ingår du in en grupp om tre personer som handhar bolagets redovisning, hyresadministration och rapportering. Du arbetar med löpande redovisning, reskontror och aviseringar. Du deltar i arbetet med månadsrapportering, bokslut och prognoser. Tjänsten är underställd bolagets ekonomichef.
Verksamheten är inne i ett spännande skede och det finns goda möjligheter att vara med och påverka den fortsatta utvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som som har examen från högskoleförberedande gymnasium. Det är meriterande om du har högskoleutbildning. Du har erfarenhet av arbete med redovisning. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av redovisning inom fastighetsbranschen samt erfarenhet av arbete i fastighetssystem. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt både på svenska och engelska samt goda kunskaper i Office-paketet. 

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mimmi Jonsson, rekryterare, 072-988 90 05

Facklig företrädare:
Unionen, Christer Norling, 018-28 88 80

Du söker tjänsten via länken här

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse
Tillbaka till Sök lediga jobb