Ledigt jobb

Legitimerad sjukgymnast / fysioterapeut

Diarienr:
ALN-2018-0394
Arbetsplats:
Nora växelvård
Förvaltning:
Äldreförvaltningen
Publicerad:
2018-07-02
Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Inom Äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Nora växelvård tillsammans med sjukgymnastansvar för två dagverksamheter är en kombinationstjänst där 60% fördelas till växelvård och 40 % till de två dagverksamheterna Balder och Västgötahörnet.
 
Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut till dessa verksamheter där vi arbetar i team. Vill du vara den som tillsammans med oss, med patientens mål i centrum skapar livskvalitet, trygghet, god och säker vård? Då är Noras växelvård och dagverksamheterna något för dig.
 
Verksamheten växelvård och den ena dagverksamheten är belägen i Sävja i fina lokaler och med natursköna omgivningar för utevistelse. Den andra dagverksamheten (Balder) ligger centralt i Uppsala.
 
På växelvård/korttidsvård skapar vi trygghet för både patienter och närstående genom att  ta tillvara varje individs unika möjligheter, erbjuda god omvårdnad, social gemenskap och aktivitet i lagom dos som främjar fysiskt och psykiskt välmående.
 
Mer information om Uppsala kommun: Uppsala kommun

Arbetsuppgifter

På växelvården kommer du att ingå i en enhetsledningsgrupp i huset där du tillsammans med teamledare, annan legitimerad personal, administration och chefer styr och skapar ett hälsofrämjande arbetsklimat och verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hemsjukvård. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. 

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är vidare en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Vi ser även att du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Och i övrigt har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Carita Öhman, verksamhetschef, 018-727 02 64 
Zoya Khosravi, tf verksamhetschef Linné, 018-727 85 51

Facklig företrädare: 
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler, 018-727 69 56

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb