Ledigt jobb

Fritidspedagog

Diarienr:
UBN-2018-4305
Arbetsplats:
Tiundaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-07-02
Sista ansökningsdag: 2018-08-01

Arbetsplatsbeskrivning

"På Tiundaskolan utbildar vi medborgare för en föränderlig framtid".
Som medarbetare på Tiundaskolan ska du sätta eleven i centrum, verka för en samarbetskultur, sätta kunskap i ett sammanhang för att uppnå skolans kärnvärden, lustfyllt, livslångt och tillsammans
Tiundaskolan är en kommunal skola placerad i Luthagen. Inför skolstarten hösten 2018 flyttar skolan tillbaka till Tiundagatan, in i en helt nybyggd skola och blir då en F-9 skola. Tiundaskolan har ett högt söktryck, delvis tack vare ett stort antal profiler som möter eleverna i deras intressen och engagemang. Tiundaskolan är en HBTQ-certifierad skola och vi vill att du delar vår grundsyn om alla människors lika värde och lika rättigheter i samhället.

Mer information om arbetsplatsen: Tiundaskolan

Arbetsuppgifter

På förmiddagen kommer du vara förstärkt resurs i klass på mellanstadiet. Dina uppgifter kan utifrån behov bl.a. innefatta stöd för läraren, stödja enskilda elever, ta ansvar för rastaktiviteter m.m.
På eftermiddagen blir dina uppgifter att arbeta på fritidshemmet. Du driver, utvecklar och skapar en god kvalitet av verksamheten tillsammans med dina kollegor. Fritidshemmet kommer att ha inriktning natur och rörelse. Det innebär att delar av lärandet i fritidsverksamheten kommer att vara förlagd utomhus. I arbetsuppgiften ingår att kunna öppna och stänga på fritidshemmet.
Du kommer att ha stora möjligheten att påverka innehåll och struktur på fritidshemmet då verksamheten är nystartad.
Skolan kommer under kommande läsår arbeta för att utveckla digitaliseringen på skolan. Skolan kommer även satsa extra på att utveckla och förfina undervisningetoder genom kooperativt lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog, lärare i fritidshem alternativt barnskötare eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av arbete på fritidshem samt goda språkkunskaper i svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du även har goda IT-kunskaper. 

Som person är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Torbjörn Kättström, rektor, 018-727 21 09
Annika Elenström biträdande rektor, 018-727 54 06

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Tatjana Trivic, 018-727 81 97
LR, Emil Niklasson, 018-727 81 98

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2018-08-13 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb