Ledigt jobb

Lärare åk 1-3

Diarienr:
UBN-2018-4274
Arbetsplats:
Liljeforsskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-06-28
Sista ansökningsdag: 2018-07-22

Arbetsplatsbeskrivning

Liljeforsskolan är en F-5 skola med cirka 300 elever som ligger vid Gränbyfältet med närhet till stort grönområde, regnbågsparken, 4h-gården och bibliotek. Skolan har en stor och öppen skolgårdgård där det finns gott om plats för alla elever att leka och spela. I skolan finns 4 arbetslag; F-3 Liljeforsspåret, F-3 Reggiospåret, åk 4-5 och fritids. På skolan håller vi på att utveckla ett 2- och 3-lärarsystem. Vi ser därför gärna att du vill samarbeta, är flexibel och är intresserad av utveckling. Vi håller även på att utveckla IKT-användningen på skolan och ser därför gärna att du har kompetens i eller är intresserad av IKT och hur det kan användas i undervisningen för att inkludera och motivera eleverna.
 
Vårt värdegrundsarbete går som en röd tråd genom hela verksamheten. Allas lika värde ligger till grund för allt vi gör. På Liljeforsskolan ges alla elever förutsättningar att utveckla en god självkänsla, tro på sig själva och sin egen förmåga. Respekt för individuella olikheter och lyhördhet är viktigt i vår organisation. Under 2018 kommer värdegrundsarbetet, elevernas delaktighet, digitalisering och tillänglighet vara prioriterade områden.
 
Arbetsglädjen och det kollegiala stödet och lärandet på Liljeforsskolan är något som alla som arbetar på skolan värdesätter. Vi söker därför personer som också tycker att detta är viktigt, samt som alltid sätter eleven i centrum. Vi söker personer som är engagerade och kan samarbeta samt skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Mer information om arbetsplatsen: Liljeforsskolan

Arbetsuppgifter

Vi jobbar utifrån 2-lärarsystem så mycket som möjligt, det betyder att du ansvarar för en klass tillsammans med en annan lärare. Utifrån din kompetens och behörighet planeras vilken klass och vilka ämnen du kommer att ansvara för.
Du ingår i ett arbetslag och har i övrigt sedvanliga läraruppgifter, samt ingår i/ansvarar för någon utav arbetsgrupperna på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation årskurs 1-3. Det är meriterande om du även har behörighet att undervisa i SVA. Du har erfarenhet av IKT-arbete på skola/förskola, av att jobba med språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen, av att arbeta med anpassningar i klassrummet samt erfarenhet av och vill jobba med formativ bedömning. Vi ser gärna att du även har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd samt erfarenhet av arbete med nyanlända elever. Du har god datorvana, använder dator och iPad obehindrat i dokumentation och kommunikation samt att du har ett intresse av utvecklingsarbete och vill vara delaktig i det systematiska kvalitetsarbetet och arbetsmiljöarbetet på skolan. 
 
Som person har du en god ledarskapsförmåga samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Stina Hultén, rektor Liljeforsskolan, 018-727 59 12
Karin Molin, biträdande rektor, Liljeforsskolan, 072-580 62 22

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Ulrika Kristenson, 018-727 24 50, 070-354 23 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2019-08-11, med möjlighet till förlängning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse till 2019-08-11 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb