Ledigt jobb

Lärare F-3

Diarienr:
UBN-2018-4268
Arbetsplats:
Fredrika Bremerskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-07-06
Sista ansökningsdag: 2018-08-08

Arbetsplatsbeskrivning

Fredrika Bremerskolan är en liten F-5 skola som ligger i Nyby mellan Gamla Uppsala högar och Gränbystaden. De elever som går hos oss kommer främst från närområdet. Vi som arbetar här har en mycket god gemenskap och har ett starkt driv att utveckla skolan så att alla de elever som går hos oss utvecklas utifrån sina förutsättningar och når eller överträffar målen i alla ämnen. Vi arbetar aktivt med vårt värdegrundsarbete RATT, respekt, ansvar, trygghet och trivsel, för att skapa ett gott klimat på skolan. Vi har ett komplett elevhälsoteam där tre speciallärare/specialpedagoger ingår. Vi har en hög personaltäthet och det finns en lärarassistent i varje klass. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår skola.

Klicka här för att läsa mer om arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Som lärare på Fredrika Bremer i denna tjänst har du undervisning och ansvar för elever i din klass. Du får möjligheten att göra skillnad för våra elever genom att bidra med din kompetens, kunnande och ditt engagemang för att med eleven i centrum verka för att skolan når sina mål. Du planerar, genomför, utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet enligt läroplan och övriga styrdokument.

Under kommande läsår kommer det att finnas schemalagd tid varje vecka för att samverka och samplanera med dina blivande kollegor. Syftet med det är att du tillsammans med dina kollegor skall utveckla din undervisning och skolans verksamhet. Var tredje vecka kommer det även att finnas tid för att du skall få möjlighet att få råd och stöd av specialpedagog, logoped, kurator, psykolog, skolsköterska och rektor. Syftet med detta möte är även att planera ditt behov av stöd för elevhälsan under de kommande tre veckorna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Har du dessutom utbildning i specialpedagogik är det meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta med yngre barn och gärna med barn och unga som är i behov av stöd. Det är vidare önskvärt att du har erfarenhet av läraryrket. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter och du är dessutom bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. I övrigt har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv och har vidare en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Bifoga i ansökan legitimation som visar din behörighet.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Samuel Öberg, rektor 018-727 58 80

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Göran Andersson, 018-727 58 82

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2018-08-13 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb