Ledigt jobb

Elevassistent

Diarienr:
UBN-2018-4267
Arbetsplats:
Nåntunaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-06-29
Sista ansökningsdag: 2018-08-12

Arbetsplatsbeskrivning

Nåntunaskolan är en F-5 skola med 175 elever. På fritidshemmet är cirka 130 barn inskrivna. Skolan ligger i södra delen av Uppsala i ett lugnt bostadsområde. Vi har fina och ändamålsenliga lokaler och en vacker, naturskön omgivning. På Nåntunaskolan trivs vi tillsammans, hjälper varandra och ser nyttan av att samarbeta. Därför har vi också en lugn och stimulerande arbetsmiljö för våra elever.

Mer information om arbetsplatsen: Nåntunaskolan

Arbetsuppgifter

Du kommer att stödja en elev i åk 1 med skolarbetet, främst under lektionstid. Eleven behöver hjälp med att visa sin kunskap på olika sätt, med att fokusera på uppgifterna. Det kan innebära att du arbetar enskilt med eleven emellanåt, men också i stor grupp. Du behöver hjälpa eleven att behålla fokus och ork under hela skoldagen. Naturligtvis är du också en vuxen resurs som finns för hela klassen, när det finns utrymme för detta, samt tar luncharbeten och rastvärdsarbete.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har pedagogisk utbildning eller erfarenhet av att arbeta i fritidshem. Det är meriterande om du har kunskaper i digitala verktyg, såsom datorer och ipads. 

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar samt har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Karen Natvig, rektor 018-727 53 44

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Jennie Mattsson, 070-277 25 75 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2019-06-12 Omfattning: 70% Tillträde: 2018-08-27 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb