Ledigt jobb

Barnskötare

Diarienr:
UBN-2018-4186
Arbetsplats:
Skogstorpets förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-07-02
Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Arbetsplatsbeskrivning

Skogstorpets förskola ingår i Vaksala enheten och är belägen i Lindbacken. Förskolan har nära till skog och natur som vi utnyttjar flera gånger i veckan när vi går på utflykt. Vi har åldersindelade barngrupper där 2 block har barn i åldrarna 1-3 år och två block 3-5 år. Här kan vi anpassa material och aktiviteter efter den utveckling där barnen befinner sig just nu. Skogstorpets förskola har hälsoprofil detta innebär att vi aktivt jobbar med hälsan bl.a genom att erbjuda olika former av dans, yoga och massage. Vi utgår från barnens intressen och tar tillvara på deras nyfikenhet och upptäckarglädje.
Lindbacken ligger bara 5 km från Gränby centrum. Du tar dig snabbt hit på cykel via cykelväg, med bil eller buss, som går 2 gånger i halvtimmen.

Mer information om arbetsplatsen: Skogstorpets förskola

Arbetsuppgifter

Du skall arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där barnen står i centrum.
Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ska vara väl förtrogen med styrdokumenten samt har förmåga att omsätta dem i praktiken. Vi erbjuder dig kompetensutveckling, enskild planering, reflektionstid med kollegor, fria pedagogiska måltider, arbetskläder samt friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som vill göra skillnad för barns utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har barnskötarutbildning. Du har erfarenhet av arbete på förskola. Det är meriterande att du även har flera års erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att du har kunskap om pedagogisk dokumentation. 

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Carlsson, biträdande förskolechef. 018 727 79 32

Facklig företrädare: 
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

Anställning kan ske först efter uppvisande av belastningsregistret.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb