Ledigt jobb

Lärare åk 2-5 i musik

Diarienr:
UBN-2018-4165
Arbetsplats:
Växthusets skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-07-04
Sista ansökningsdag: 2018-08-05

Arbetsplatsbeskrivning

Växthuset är en F-5 skola med 250 glada och nyfikna barn och engagerad personal. Skolan ligger i stadsdelen Gottsunda, cirka 7 kilometer från Uppsala centrum.
I vår skola och på våra fritidsavdelningar möter eleven en kreativ miljö för lärande och en förankrad värdegrund. I närheten av skolan finns Gottsundagipen/Hågadalen med härlig miljö, skog och natur.

Klicka här för att läsa mer om arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Vår musiklärare har antagit nya utmaningar och därför söker vi dig som är nyfiken på att arbeta med våra elever och skapa intresse och kunskaper inom musikämnet. Vi söker dig som är kompetent, flexibel och engagerad samt gillar utmaningar.
Du ansvarar för undervisningen i musik i årskurs 2-5. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att leda klasser i musik, ansvara för traditioner som lucia, jul- och sommaravslutningar. Tillsammans med kollegor skapa goda relationer med elever och övriga medarbetare.

Skolan kommer att arbete med specialpedagogik för lärande under läsåret 2018/1019 där du kommer att delta tillsammans med lärarkollegor. Det finns förutsättningar att även arbeta med digitala verktyg i ämnet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i ämnet musik i årskurserna 2-5. För att lyckas i arbetet krävs att du tidigare har arbetat med elever i behov av särskilt stöd samt med språkutvecklande arbetssätt men även att du har kunskaper om IT och hanterar digitala verktyg. Det är vidare meriterande om du talar ytterligare språk utöver svenska.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer och har dessutom förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. I övrigt är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och en god samarbetsförmåga samt relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Bifoga i ansökan legitimation som visar din behörighet.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ann-Catrin Malmmark Svensson, rektor, 018-727 64 87
Susanne Olofsson, biträdande rektor, 018-727 49 84

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Mia Köhler, 018-727 49 86
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2018-08-13 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb