Ledigt jobb

Fysioterapeut

Diarienr:
OSN-2018-0380
Arbetsplats:
Omsorgsförvaltningen, Hälso- och sjukvårdsavdelningen
Förvaltning:
Omsorgsförvaltningen
Publicerad:
2018-06-27
Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Arbetsplatsbeskrivning

Vi behöver utöka vårt hemsjukvårdsteam med ytterligare en sjukgymnast/fysioterapeut.
 
Du kommer arbeta i ett team som består av arbetsterapeuter, sjuksköterskor och /sjukgymnasterfysioterapeuter. Vi delar lokaler med omsorgsförvaltningens övriga legitimerade personal så ett nära samarbete faller sig naturligt.
Omsorgsförvaltningens hemsjukvård ansvarar för personer mellan 21-65 år som bor kvar i det egna hemmet med stöd av hemtjänst. Våra brukare finns både i centrala Uppsala och ute på landsbygden. Att arbeta med hemsjukvård innebär ett mycket självständigt och rörligt arbete men det kräver också ansvarstagande och initiativförmåga eftersom du till stor del själv planerar din dag. Dina arbetstider är måndag till fredag, dagtid.
 
Vi är ett nystartat team där vi nu ser behov att  komplettera vår verksamhet med ytterligare en sjukgymnast/fysioterapeut. Du har alltså stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten.
Inom Omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvårdsinsatser för brukare med varierande sjukdomsbild. I arbetet ingår bland annat att göra funktions-och aktivitetsbedömningar av patienter, utföra fysioterapeutiska behandlingar, förskrivning av hjälpmedel, handledning av personal. Arbetet sker i brukarens egna hem. Dina arbetstider är måndag till fredag, dagtid.
Arbetet kräver att du har förmåga att göra egna bedömningar och fatta beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast. Det anses meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hemvården och gärna även erfarenhet från annan del av kommunal hälso- och sjukvård. En förutsättning för arbetet är att du innehar B-körkort och att du har god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift eftersom digital dokumentation ingår i arbetet.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du tar även initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samt är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du har dessutom en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elisabeth Ramén, verksamhetschef, 018-727 84 29

Facklig företrädare:
Fysioterapeuterna, Ellen Pernler, 018-727 69 56

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb