Ledigt jobb

Arbetsterapeut, 2-3 tjänster

Diarienr:
OSN-2018-0378
Arbetsplats:
Omsorgsförvaltningen, Hälso- och sjukvårdsavdelningen
Förvaltning:
Omsorgsförvaltningen
Publicerad:
2018-06-26
Sista ansökningsdag: 2018-07-31

Arbetsplatsbeskrivning

Vi behöver utöka vårt hemsjukvårdsteam med ytterligare en arbetsterapeut.
 
Du kommer arbeta i ett team som består av arbetsterapeuter, sjuksköterskor och fysioterapeuter. Vi delar lokaler med omsorgsförvaltningens övriga legitimerade personal så ett nära samarbete faller sig naturligt.
Omsorgsförvaltningens hemsjukvård ansvarar för personer mellan 21-65 år som bor kvar i det egna hemmet. Våra brukare finns både i centrala Uppsala och ute på landsbygden. Att arbeta med hemsjukvård innebär ett mycket självständigt och rörligt arbete men det kräver också ansvarstagande och initiativförmåga eftersom du till stor del själv planerar din dag. Dina arbetstider är måndag till fredag, dagtid.
 
Vi är ett nystartat team där vi nu ser behov att  komplettera vår verksamhet med ytterligare en arbetsterapeut. Du har alltså stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten.
Inom Omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Klicka här för att läsa mer om Uppsala kommun.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår bland annat att göra ADL-bedömningar, bedöma behov av och förskriva hjälpmedel, bedöma och intyga behov av bostadsanpassning, utbilda och handleda personal samt ha god kontakt med patientens kontaktnät. Arbetet innebär ett gott och nära samarbete med chefer och medarbetare i de olika verksamheterna. Arbetet kräver att du har förmåga att göra egna bedömningar och fatta beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och innehar B-körkort. Det är vidare önskvärt att du har erfarenhet av kommunal och hälso- och sjukvård. Eftersom digital dokumentation ingår i arbetet krävs goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv men du har även en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. I övrigt är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Elisabeth Ramén, verksamhetschef, 018-727 84 29

Facklig företrädare:
Sveriges Arbetsterapeuter, Nini Jansson, 076-110 42 13

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb