Ledigt jobb

Kommunikatör

Diarienr:
UBAB-2018-0188
Arbetsplats:
Uppsala Bostadsförmedling AB
Förvaltning:
Kommunala bolag
Publicerad:
2018-06-27
Sista ansökningsdag: 2018-08-03

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Uppsala Bostadsförmedling! Du hittar oss i nya och moderna lokaler precis intill centralstationen i Uppsala. Är du en skicklig skribent med ett brinnande intresse för webben? Drivs du av att jobba mot uppsatta mål och har en vilja att utveckla och utvecklas? Då kan du vara den vi söker!
 
Vårt uppdrag är sedan starten i juni 2016 att förmedla hyresrätter från privata och kommunala hyresvärdar i Uppsalaregionen genom en digital och modern förmedlingstjänst. Idag samarbetar vi med 25 hyresvärdar och har förmedlat över 6400 bostäder i regionen. Genom god service, enkelhet och tillgänglighet skapar vi förtroende. Nöjda medarbetare, bostadssökande och hyresvärdar är vårt viktigaste mål.
 
Som kommunikatör arbetar du på kommunikationsavdelningen, där det dagliga arbetet handlar om att leda, samordna och utveckla Bostadsförmedlingens interna och externa kommunikationsinsatser i syfte att skapa en enkel och tydlig kommunikation oavsett kanal. Du bidrar till att stärka Bostadsförmedlingens varumärke och relation till våra två målgrupper, bostadssökande och hyresvärdar.

Klicka här för att läsa mer om verksamheten.

Arbetsuppgifter

I rollen som kommunikatör har du det operativa ansvaret för att underhålla innehållet på vår webbplats och i sociala medier. Du driver ett kontinuerligt utvecklingsarbete för att stärka varumärket och skapa säljande texter som attraherar olika målgrupper.

Vi utvecklar ständigt vår digitala närvaro. Vi söker dig som vill driva den spännande utvecklingen vidare. Arbetet är variationsrikt och sker i nära samarbete mellan kommunikationsavdelningen, kundservice och förmedling, som tillsammans arbetar för att identifiera och målgruppsanpassa kommunikationsinsatserna i olika kanaler. Du bidrar även med idéer och insikter till hur vår digitala marknadsstrategi och vår webb kan utvecklas för att optimera kundupplevelsen. Fokus ligger på kundupplevelse, mervärde och service.

Du kommer att arbeta med allt från att ta fram skriftligt material, till exempel broschyrer, manualer och informationsmaterial till att planera och genomföra olika kommunikationsaktiviteter, utbildningar och evenemang samt följa upp och utvärdera insatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring eller liknande. Du har erfarenhet av arbete med digital kommunikation, mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av webbpubliceringsverktyg och kunskaper i Adobe Creative Cloud, framförallt Indesign, Illustrator och Photoshop.

Som person är du ansvarstagande och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt kring kommunikation. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.
 
Vi ser att du har fokus på kundens upplevelse och ett intresse för att arbeta med digital  kommunikation och marknadsföring och trivs med att ha olika kontaktytor, såväl internt som externt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tala Raha, kommunikationschef, 018-727 13 23

Facklig företrädare:
Då lokal representation saknas får du som medlem vända dig till aktuellt förbund på central nivå.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 94.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2019-09-30 Omfattning: 100% Tillträde: 2018-11-01 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb