Ledigt jobb

Kock vikarieförmedlingen

Diarienr:
KSN-2018-2176
Arbetsplats:
Gemensam service
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
2018-07-09
Sista ansökningsdag: 2018-08-12

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Som kock arbetar du inom måltidsservice i Uppsala kommun. Måltidsservice serverar ungefär 32 000 måltider varje dag på 180 förskolor, grund- och gymnasieskolor, seniorrestauranger och äldreboenden. Vikarieförmedlingen förmedlar korttidsvikariat mellan 1-14 dagar med timanställning inom Måltidsservice.

Mer information om arbetsplatserna: http://www.maltidsservice.uppsala.se/

Arbetsuppgifter

Som kock ansvarar du för att tillaga måltider enligt Måltidsservice meny. Arbetsuppgifterna varierar något beroende på vilket kök du arbetar i. Det finns storkök där flera kockar hjälps åt med matlagningen men även mindre kök där man ensam ansvarar för matlagningen.

I dina arbetsuppgifter ingår att laga mat, ta emot leveranser, servera maten och andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök. Det är viktigt att kunna redovisa ingredienserna i maten, då många gäster har allergier/dieter som kräver specialkost. Som vikarie ska du också kunna ta del av skriftlig information där bland annat recept, rutiner, hygienpolicy och specialkost finns.

Som vikarie ska du vara flexibel och kunna arbeta på samtliga kök inom Uppsala kommun, även i ytterområdena så som Almunge, Björklinge och Ramsta. Arbetstiderna är vardagar och helger med varierande tider. Vi ser helst att du kan arbeta 2 till 3 dagar i veckan. Att arbeta som vikarie på Uppsala kommuns vikarieförmedling är varierande, lärorikt och givande. Vi hoppas att du vill bli en del av vår verksamhet och önskar dig varmt välkommen att söka dig till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kockutbildning. Har du tidigare erfarenhet av storköksproduktion eller kunskap om specialkost, är det meriterande för tjänsten (bifoga studieintyg/tjänstgöringsintyg för att styrka din behörighet/erfarenhet).

Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet. Det är även en förutsättning att du har tillgång till dator och mobil, för att aktivt kunna lägga schema i vårt bemanningssystem.

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser även att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Anställning sker först efter utdrag ur belastningsregistret visast. 
Utdraget beställs via: www.korta.nu/police välj skola, förskola eller barnomsorg.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: enheten för kompetensförsöjrning 0771-77 30 00

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad Omfattning: Timanställning Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb