Ledigt jobb

Modersmålslärare i afar

Diarienr:
UBN-2018-3533
Arbetsplats:
Enheten för flerspråkighet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
2018-05-31
Sista ansökningsdag: 2018-08-17

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Enheten för flerspråkighet är en central enhet för moersmålsstöd, modersmålsundervsining, studiehandledning på modersmål i ett 0-19 årsperspektiv: i förskolan, förskoleklassen, grundskolan, grundsärskolan, gymnasieskolan, gymnasiesärskolan. I enhetens uppdrag ingår att samordna och organisera verksamhet i såväl kommunala som fristående förskolor och skolor. Våra adminitrativa lokaler ligger på Fyrisborgagatan 2, den pedagogiska verksamheten sker ute på kommunens förskolor och skolor.

Mer information om: Uppsala kommun

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att undervisa grundskoleelever i ämnet modersmål enligt gällande styrdokument och att ge studiehandledning på modersmål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning på högskolenivå som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du skall ha afar som ditt modersmål och mycket goda IT-kunskaper.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom är du flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marianna Aivazova, enhetschef, 018-727 20 29

Fackliga företrädare:
LR, Bassam El Harbiti, 018-727 20 26
LR, Melinda De Boer, 018-727 20 26

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 63 58.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning lå 2018/19 Omfattning: 2-3 h/v Tillträde: 2018-08-20 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet Tillbaka till Sök lediga jobb