Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare gymnasieskolans IM program

Diarienr:
UBN-2022-06157
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Ekeby
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du lärarlegitimation och erfarenhet av undervisning? Vill du ta dig an en ny utmaning hos oss på Uppsala yrkesgymnasium Ekeby som lärare för IM-programmen? Då borde du söka till oss idag! 

Uppsala yrkesgymnasium Ekeby är en yrkesförberedande skola som är inrymd i Ekebys gamla bruksområde. Skolan ger bland annat lärlingsutbildningen och restaurang- och livsmedelsprogrammet samt introduktionsprogrammen (IM-programmen). Ungefär 50 personal och 350 elever finns på skolan. 

Här kan du läsa mer om Uppsala yrkesgymnasium Ekeby

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar och planera och genomföra undervisning enligt läroplanen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation gärna med svenska och matematik som ämnesbehörighet. Vi ser att du har erfarenhet av undervisning och det är en fördel om du har erfarenhet av annat pedagogiskt arbete och arbete med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättning). Dessutom har du god kännedom om gymnasieskolans styrdokument och läroplan. 

Som person är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Du är en serviceinriktad person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Sahlin, programrektor, 018-727 95 50.

Fackliga företrädare: 
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-06-09 Omfattning: 40-100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet