Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Barnskötare till Skogsbackens förskola

Diarienr:
UBN-2022-06155
Arbetsplats:
Skogsbackens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare? Är du lugn och samlad i olika situationer och har en empatisk förmåga? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som barnskötare hos oss på Skogsbackens förskola. Välkommen med din ansökan! 

Skogsbackens förskola ligger naturskönt nära skogen i Storvreta. Vi har en stor fin utegård och trevliga och funktionella lokaler inomhus. Förskolan kännetecknas av en god laganda och nära samarbete där vi tillsammans fokuserar på att göra barnens dagar lustfyllda och lärorika.

Här kan du läsa mer om Skogsbackens förskola

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget och planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Det ingår även att använda digitala verktyg tillsammans med barnen, uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande, skapa en utvecklande samt stimulerande och trygg miljö.

I uppdraget ingår även att

  • ha kontakt med vårdnadshavare
  • genomföra experiment och utforskande aktiviteter
  • göra utflykter
  • att tillsammans med kollegor utveckla verksamheten

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning. Tjänsten förutsätter att du har erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, språkutvecklande arbetssätt och tecken som stöd. Vidare är det viktigt att du har god kännedom om förskolans läroplan och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt grundläggande IT-kunskaper. Dessutom är det en fördel om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation. 

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och du har förmågan att samarbeta och relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Eriksson, rektor, 727 63 32. 

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet