Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i spanska till Ärentunaskolan (vikariat)

Diarienr:
UBN-2022-06113
Arbetsplats:
Ärentunaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7–9 och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Ärentunaskolan behöver nu tillsätta en lärarvikarie i spanska som har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan idag! 

Ärentunaskolan är en grundskola för årskurs 7-9 belägen i Storvreta, en dryg mil norr om Uppsala. Skolan har cirka 535 elever och cirka 60 personal. Skolan ligger nära Storvreta centrum, naturnära och med utsikt över Fyrisån. I anslutning till skolan ligger två sporthallar samt en fin konstgräsplan.

Här kan du läsa mer om Ärentunaskolan

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 7-9.  Vi ser också att du har erfarenhet av undervisning och gärna arbetat som lärare för årskurs 7-9 samt med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan. Har du dessutom kunskaper inom specialpedagogik är det en fördel. 

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Andreas Jansson, biträdande rektor, 018-727 09 75. 

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-12-21 Omfattning: 40% Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet