Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Barnskötare med särskilt uppdrag till Fyrisvallens förskola (vikariat)

Diarienr:
UBN-2022-06053
Arbetsplats:
Fyrisvallens förskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på förskola och med tecken och bild som stöd? Söker du en ny utmaning där du får vara med och skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för barnen? Då bör du söka tjänsten hos oss! 

Fyrisvallens förskola har funnits sedan 2009 i ett av Uppsalahems hyreshus på Ringgatan 6. Förskolan ligger centralt belägen i Luthagen med närhet till flera grönområden och lekparker. Vårt fokus på förskolan är att alla ska känna en glädje att vilja komma hit. Känna sig trygga. Dela med sig av varandras erfarenheter och kunna hjälpa varandra. Vi tror på ett lustfyllt lärande där varje dag är ett nytt äventyr med nya möjligheter och utmaningar. 

Här kan du läsa mer om Fyrisvallens förskola

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument och synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation. Det ingår även att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har barnskötarutbildning och utbildning i specialpedagogik och vi ser gärna att du har utbildning i lågaffektivt bemötande. För att lyckas i tjänsten har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare samt erfarenhet av arbete med tecken som stöd och bild som stöd. Det är meriterande om du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt och arbete inom kommunal förskoleverksamhet. 

Vidare ser vi att du har god kännedom om förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskaper i pedagogisk dokumentation. Det är även en fördel om du har kunskaper i Unikum. 

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt har en god samarbetsförmåga. Vidare är du en god analytiker som kan se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jonna Olsson, rektor, 018-727 22 23.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2023-07-01 Omfattning: 100% Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet