Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare i slöjd - textilslöjd

Diarienr:
UBN-2022-05045
Arbetsplats:
Pluggparadiset
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Växthusets skola söker just nu dig som har svensk lärarlegitimation och som gärna vill utvecklas tillsammans med oss. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan!

Pluggparadiset är en kommunal grundskola för årskurserna F-6 i Storvreta. Skolan har ca 380 elever och 45 medarbetare som samarbetar för att alla elever ska lyckas. Skolans elever har hög måluppfyllelse och personalomsättningen är låg. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam med skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator och skollogoped och speciallärare samt med representation från fritidshemmet. Skolan har ett gott samarbetsklimat i kollegiet. Det finns goda kommunikationer med både buss och tåg till och från Uppsala. Upptåget tar 8 minuter från Uppsala centralstation till Storvreta.

Mer information om pluggparadiset hittar du här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och aktivt delta i skolans utvecklingsarbete. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, utveckla samt förfina skolans arbete med att göra undervisningen tillgänglig för alla elever, uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation och gärna behörighet att undervisa i ytterligare ämnen eller har utbildning gällande neuropsykologiska funktionshinder, men det är inget krav. Tjänsten kräver erfarenhet av undervisning och arbete på grundskola. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) och inom kommunal skolverksamhet. Det är en fördel om du har kunskaper inom specialpedagogik, goda lärmiljöer, extra anpassningar och särskilt stöd samt goda datorkunskaper. Tjänsten kräver att du har god kännedom om skolans styrdokument samt grundskolans läroplan samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. 

Du är en flexibel person med förmågan att se möjligheter i förändringar och helheten och frågor i ett större perspektiv. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du förstår vikten av att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samtidigt som du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Sist men inte minst är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Annelie Hindstam, tf rektor, 076-7211 69 61.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Mathias Sjöberg, 018-727 77 08
Lärarnas riksförbund, Magdalena Hanell, 018-727 77 08.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet