Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Tvärflöjtslärare till El Sistema

Diarienr:
KTN-2022-00425
Arbetsplats:
Uppsala Kulturskola
Förvaltning:
Kulturförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av undervisning i tvärflöjt och vill ta dig an en ny utmaning? Nu har du chansen! Välkommen med din ansökan till oss på Uppsala kulturskola.


Uppsala kulturskola är en del av kulturförvaltningen i Uppsala kommun. Vi erbjuder undervisning i bild & form, dans, musik (instrumentalundervisning, sång, kör och orkester), kreativt skrivande och teater för barn och ungdomar mellan 6-20 år som är folkbokförda i Uppsala kommun. 

Vi finns i centrala Uppsala i egna lokaler och på ett 40-tal platser, främst i skolor, runt om i kommunen. Våra 90 pedagoger är högskoleutbildade och undervisar individuellt och i grupp beroende på ämne, nivå och ålder i nära dialog med eleven.

Inom ämneskurserna har vi 3 200 elevplatser och vi genomför runt 200 föreställningar och konserter per år.

I Stenhagen, Gottsunda och Sävja finns El Sistema, en avgiftsfri kör och orkesterskola för elever i årskurs F-6. Förutom att spela och sjunga tillsammans har El Sistema familjeträffar och möter professionella musiker från Musik i Uppland regelbundet.

Mer information om Uppsala kulturskola hittar du här (http://www.uppsalakulturskola.se)

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att undervisa i tvärflöjt tillsammans med andra lärare, gemensamt planera lektioner och evenemang för El Sistemas träblåsundervisning och delta i möten och utvecklingsarbete.

Din bakgrund

Vi söker dig som har träblåspedagogexamen (eller motsvarande) med tvärflöjt som huvudinstrument. Tjänsten kräver erfarenhet av undervisning i grupp och grundläggande datakunskaper. Vidare är det en fördel om du har kompetens inom rytmik, piano och sång, erfarenhet av arbete med gruppundervisning i grundskolan eller bredd inom instrument och genrer samt erfarenhet av orkesterledning.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst är du flexibel och kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ella-Kari Norberg, 018-727 20 77
Dorota Frick, 018-727 37 69.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Andreas Kreuger 070-488 05 50.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Allmän visstidsanställning Omfattning: 40% Tillträde: Enligt överenskommelse till 2022-12-22, därefter möjlighet till förlängning. Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet