Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Grundskollärare i SO åk 6-9

Diarienr:
UBN-2022-05008
Arbetsplats:
Gottsundaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av arbete på grundskola och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som lärare i SO åk 6-9. Välkommen med din ansökan senast 2022-08-15! 

Gottsundaskolan är en skola för kunskap och möten och utveckling. Här undervisas ca 500 elever i årskurserna 6-9. Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang och hög trivsel. Vi arbetar tillsammans för att varje elev ska nå så långt det bara är möjligt.

Mer information om gottsundaskolan hittar du här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att planera och genomföra undervisning i SO-ämnena enligt läroplanen och uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SO  årskurs 6-9 och har erfarenhet av undervisning och arbete på grundskola. Tjänsten kräver att du har god kännedom om skolans styrdokument och grundskolans läroplan samt att du har bred ämneskunskap. Vidare är det en fördel om du har har arbetat som lärare för årskurs 6-9 eller har erfarenhet av arbete med språkutvecklande arbetssätt. Det är även en fördel om du har erfarenhet inom kommunal skolverksamhet eller arbete med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Kunskaper i konflikthantering är meriterande. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskaper i olika digitala läromedel krävs.

Du är flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar samtidigt som du har en god ledarskapsförmåga. Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer genom en god samarbetsförmåga och att relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Sist men inte minst är du lugn och samlad i olika situationer med  förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jonas Forsberg 018-727 62 09
Alexander Garcia Stålnacke 018-72 607 52.

Facklig företrädare:
LR, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse till 2022-12-21 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet