Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Gymnasielärare

Diarienr:
UBN-2022-04997
Arbetsplats:
Celsiusskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Celsiusskolan söker nu en gymnasielärare i försäljning och serviceprogrammet. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som gymnasielärare, undervisning och vill arbeta med att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen och aktivt delta i skolans utvecklingsarbete? Då kan det här vara jobbet för dig! 

Celsiusskolan är en kommunal gymnasieskola med cirka 1050 elever. Vi tillhandahåller utbildningar på de nationella programmen för samhällsvetenskap, naturvetenskap och ekonomi och handel. Hos oss kan eleverna kombinera idrottsliga satsningar på elitnivå med studier. Skolans utvecklingsarbete sker i arbets- och ämneslag och vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som samverkar med arbetslagen. Som medarbetare hos oss utvecklas du i samarbete med skickliga kollegor med ett stort engagemang.

Mer information om celsiusskolan hittar du här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal och bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Du kommer att undervisa på FS/HA yrkesprogram, försäljning- och serviceprogrammet. Det innefattar kurserna: 
Ledarskap o organisation
Information o kommunikation
Entreprenörskap
Affärsutveckling
Entreprenörskap och företag
Personlig försäljning 1

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet att undervisa i gymnasieskolan samt utbildning inom FS/HA yrkesprogram. Tjänsten kräver erfarenhet av undervisning och arbete på gymnasieskola. Vi ser att du har erfarenhet av UF-arbete och att bedriva UF-företag. Undervisning i aktuella ämnen eller arbete med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar) är meriterande för tjänsten. Vi ser att du har kännedom om gymnasieskolans styrdokument och läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete och goda datorkunskaper. Det är meriterande om du har goda datorkunskaper och systemkunskaper eller att du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska. 

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare har du förmåga att se helhetssyn och frågor i ett större perspektiv. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samtidigt som du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera till andra.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ingrid Jonsson, Programrektor, 018 727 28 04.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Isabelle Mattlar, 018-727 28 19
Lärarnas Riksförbund, Andrea Nerenberg, 018-727 28 19.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet