Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Lärare fritidshem till Gamla Uppsala skola (vikariat)

Diarienr:
UBN-2022-04911
Arbetsplats:
Gamla Uppsala skola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Söker du en ny utmaning och vill arbeta som lärare i fritidshem? Nu söker Gamla Uppsala skola dig som har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Välkommen med din ansökan! 

Gamla Uppsala skola är en skola med stort hjärta, här tar vi hand om varandra. Du kommer att bidra med din kunskap och ytterligare förstärka fritidshemmets uppdrag på skolan. Gamla Uppsala skolas fritidshem är uppdelat i fyra avdelningar, från förskoleklass till åk 3-4. I uppdraget ingår fritidsverksamhet före och efter skoldagen. Du öppnar och stänger enligt schema. På eftermiddagarna ingår att tillsammans med kollegorna i arbetslaget genomföra pedagogiska aktiviteter ute och inne, leda grupper i tematiskt arbete med tydlig utgångspunkt i läroplan och skollag. En gång i veckan deltar du i fritidsmöten tillsammans med kollegor och vid dessa tillfällen planeras och utvärderas fritidsverksamheten gemensamt. Du har gemensam planeringstid med dina fritidskollegor. Under skoldagen kommer du i samarbete med klasslärare arbeta med elever i behov av särskilt stöd på olika sätt.

Här kan du läsa mer om Gamla Uppsala skola.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att arbeta i klass tillsammans med en mentor under skoltid och bidra med dina pedagogiska kunskaper utifrån fritidshemmets kompensatoriska uppdrag och fungera som pedagogisk resurs under skoldagen där du kommer att bedriva viss undervisning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation i fritidshemmet. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen samt kompletterande pedagogisk utbildning. 

Du har erfarenhet av arbete på grundskola och fritidshem och vi ser det som positivt om du även har erfarenhet av undervisning i fritidshem. Dessutom ser vi gärna att du har arbetat med elever i behov av särskilt stöd samt elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Vidare har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska språket. Det är en fördel om du har kunskaper om digitala verktyg och tillgängliga lärmiljöer. 

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Helena Wolrath, rektor, 018-727 59 90.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Martina Eriksson, , 018-727 58 87
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Kommunal, Margareta Berg-Pettersson, 018-727 58 87. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-12-21 Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-12 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet