Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Koordinator / administratör inom konstsektorn

Diarienr:
KTN-2022-00402
Arbetsplats:
Enheten för offentlig konst
Förvaltning:
Kulturförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du en samarbetsinriktad och strukturerad person som har erfarenhet av administrativt arbete? Vi på enheten offentlig konst erbjuder dig en trevlig arbetsplats där du får vara delaktig i den offentliga konstens tillkomst.

Enheten för offentlig konst i Uppsala kommun arbetar med all konst på allmänna platser, parker, skolor, arbetsplatser mm. Vi köper in konst och placerar ut den och ger uppdrag åt konstnärer som skapar nya konstverk för en speciell plats. Vi förvaltar vår konstsamling och arbetar pedagogiskt med den för att sprida kunskap om den offentliga konsten som är allas konst.

Här kan du läsa mer om offentlig konst i Uppsala

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att administrera data kring alla våra konstprojekt, göra ekonomisk uppföljning av pågående konstprojekt tillsammans med enhetschef, ekonomicontroller och processledare. I rollen ingår även att vara huvudgranskare i vårt fakturasystem och hantera och arkivera handlingar och avtal. Du kommer också att ha rollen som sekreterare vid sakkunniggruppens möten.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom konstsektorn eller administration. Det är meriterande om du har utbildning inom projektledning, ekonomi och/eller konstvetenskap. Du behöver ha erfarenhet av administrativt arbete och goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du även har kunskaper i dokumentation, arkivering och/eller ekonomi.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har även en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna Ehn, chef offentlig konst, 018-727 86 80
Under vecka 27-29 och 32-33 kan du skicka mail till anna.ehn@uppsala.se och uppge namn och telefonnummer så kontaktar Anna dig.

Fackliga företrädare:
DIK Marianne Skoglund, 018-727 57 09
Vision Tommy Törnberg, 018-727 24 33
Akademikerförbundet SSR/SACO Maria Persson, 018-727 24 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kulturförvaltningen. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturnämndens ansvarsområde och merparten av kommunens kulturverksamhet samt verksamhet för barn och unga. Förvaltningen handlägger också stöd och stipendier till det fria kulturlivet, studieförbund och föreningslivet i Uppsala kommun. Förvaltningen består av fem avdelningar: Kulturförvaltningens stab, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Uppsala konst och kulturarv samt Uppsala kulturskola.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad Omfattning: 75% Tillträde: 2022-09-12 till 2023-09-25 Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet