Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Cykelbud till Uppsala kommun

Diarienr:
KSN-2022-01980
Arbetsplats:
Enheten för logistik
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du vara en del av Uppsala kommuns klimatarbete för att minska utsläppen? Nu söker vi ett cykelbud till ett pågående projekt där vi levererar post med hjälp av en ellastcykel. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan! 

På enheten för logistik samordnar vi flertalet av Uppsala kommuns leveranser av gods och nu söker vi dig som vill vara med på det projekt vi startade i början av året! Projektet innebär att vi provar leverera post med hjälp av en ellastcykel och nu söker vi dig som vill vara med och driva projektet framåt.

Enheten ansvarar för distribution av internpost, mat till äldreboenden och böcker till biblioteken samt hjälpmedel. Genom att ta kontroll över de sista milen och samordna transporterna via vår distributionscentral minskas antalet leveranser och antalet körda kilometer och därmed utsläppen. Det körs färre mil på den mest effektiva körslingan vilket ger positiva ekonomiska och ekologiska och sociala effekter.

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att självständigt hämta och lämna internpost med ellastcykel inom utsatt tid. Du förväntas komma med förbättringsförslag kopplat till projektet för att hjälpa till att utveckla modellen.

I uppdraget ingår även att

  • arbeta med post och gods på lager
  • bidra till verksamhetsutveckling gällande projektet
  • ansvara för skötseln av cykeln gällande exempelvis service, mindre reparationer, tvätt och liknande
  • i vissa fall även distribuera olika typer av gods

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och erfarenhet av att cykla i alla väder. Har du dessutom arbetat med distribution mot kund och är van användare av tekniska hjälpmedel ser vi det som en fördel. Dessutom ser vi gärna att du är van vid självständigt arbete samt har god geografisk kännedom. 

Trots att arbetet innebär att leverera post med ellastcykel ser vi att du har b-körkort då arbetet kan innebära att stötta upp verksamheten genom att distribuera gods med bil. Vi ser också att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. 

Som person är du serviceinriktad och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar initiativ och sätter gärna igång aktiviteter för att uppnå resultat. Dessutom är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vi ser också att du har förmågan att se frågor i ett större perspektiv och är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Sist men inte minst har du god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett smidigt och lyhört sätt. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jessica Paulsen, enhetschef, 018-727 11 20.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-12-31 med viss möjlighet till förlängning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-01 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet