Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Undersköterska till Årstagården

Diarienr:
ALN-2022-00412
Arbetsplats:
Årstagården
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du undersköterska med specialistkunskaper inom demenssjukdomar? Är du trygg och engagerad och vill vara en viktig del i omvårdnaden av personer med olika demenssjukdomar? Då borde du söka till oss på Årstagården! 

Årstagården i Årsta, cirka 3 kilometer från Uppsala centrum, är inriktat på vård och omsorg av personer i olika åldrar med demenssjukdom. Kring boendet finns grönska och fina promenadvägar och en egen trädgård för utevistelse och fikastunder.

Hos oss på Årstagården arbetar vi med äldre personer med kognitiv svikt som behöver hjälp med allt ifrån grundläggande omvårdnad till att skapa en meningsfull vardag. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsutveckling genom ansvarsområden, ombudsroller och nätverk. Som undersköterska kommer du att ingå i flera olika team där du samarbetar med olika professioner såsom legitimerad personal, aktivitetsinspiratör och  vårdhundsförare.

Här kan du läsa mer om Årstagården

Ditt uppdrag

Vi på Årstagården önskar nu förstärka vår verksamhet och söker därför undersköterskor med specialistutbildning inom geriatrik/demenssjukdomar. Vi har även behov av ett teamombud (för mer information om detta uppdrag var vänlig kontakta verksamheten, se kontaktuppgifter längre ner i annonsen). Här får du vara en viktig del i omvårdnaden av personer med olika demenssjukdomar. Arbetet är självständigt med stor möjlighet att utveckla och påverka omvårdnaden av de äldre.

Du kommer arbeta dag/kväll och helg.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med specialistutbildning inom geriatrik/demenssjukdomar. Du har erfarenhet av omvårdnadsarbete, gärna inom äldreomsorgen eller med demensvård. Vi ser också att du har kunskap att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av HSL-personal. Dessutom har du goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och vi ser gärna att du har vana att arbeta i Lifecare samt Microsoft Office-paketet. 

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat, är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. I övrigt har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulla-Britt Björn Verksamhetschef, 018-727 69 34
Frida Landerhjelm Verksamhetschef,  018-727 75 78. 

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 70 00.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59. 

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet