Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Speciallärare åk 6-9 till Vaksalaskolan

Diarienr:
UBN-2022-04285
Arbetsplats:
Vaksalaskolan
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vaksalaskolan utökar sitt speciallärarteam och söker dig som vill arbeta i team med engagerade och kunniga kollegor och som har ett genuint intresse av att arbeta med målgruppen. Är det du? Välkommen med din ansökan! 

Vaksalaskolan är en tvåparallellig grundskola med ca 580 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan erbjuder verksamhet från förskoleklass till årskurs 9 samt fritidsverksamhet. Skolan är belägen vid Vaksalatorg och har på grund av sitt geografiska läge stor elevtillströmning och mycket goda pendlingsmöjligheter. Det är bra stämning på arbetsplatsen!

Här kan du läsa mer om Vaksalaskolan

Ditt uppdrag

Som speciallärare ingår du i skolans elevhälsoteam med särskilt ansvar för den specialpedagogiska verksamheten i årskurserna 6-9.
Du bidrar med din kompetens och erfarenhet i det systematiska planeringsarbetet och i utredningar om såväl enskilda som grupper av elever. Du kommer även att ge stöd till elevgrupper och enskilda elever.

Du kommer vara delaktig i arbetet runt elever med problematisk skolfrånvaro.

Din bakgrund

Vi söker dig som har lärarlegitimation och speciallärarutbildning. Du har stor erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd med extra fokus mot de aktuella åldrarna. Du har även god erfarenhet av att göra utredningar och bedömningar av elever i ålder 12-16 år. Vi ser gärna att du är van att dokumentera och har god IT-vana.

Du är en person som har god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och du har god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Bengt Stenberg, rektor, 018-727 50 63.

Fackliga företrädare:
Lärarnas Riksförbund, Helena Dübeck, 018-727 24 23
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018- 727 24 95.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-08 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet