Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Gymnasielärare engelska och so-ämnen på introduktionsprogrammet

Diarienr:
UBN-2022-04152
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du gymnasielärare och har ett genuint engagemang för elevers lärande och utveckling? I ditt ledarskap är tydlighet och relationsskapande grundförutsättning för lärande. Känner du igen dig? Då borde du skicka din ansökan till oss!

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, el- och energiprogrammet, vvs- och fastighetsprogrammet, naturbruksprogrammet och fordon- och transportprogrammet. Dessutom finns introduktionsprogram och gymnasiesärskola och vuxenutbildning på skolan som har ca 700 elever och är belägen ca 6 km från Uppsalas centrum med goda bussförbindelser.

Mer information om Uppsala yrkesgymnasium Jälla hittar du här

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att i tjänsten ingår att planera och genomföra undervisning enligt läroplanen på introduktionsprogrammet. Det ingår även att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, uppmuntra elevernas kreativitet och kunskapsbyggande samt aktivt delta i skolans utvecklingsarbete. Du samarbetar nära med programmets övriga skolpersonal för att skapa en bra arbetsmiljö.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med ämnesbehörighet i engelska och so-ämnen. Tjänsten kräver erfarenhet av arbete på gymnasieskola, god kännedom och gymnasieskolans styrdokument och läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda datorkunskaper. Det är en fördel om du har kompletterande pedagogisk utbildning eller erfarenhet av undervisning i aktuella ämnen.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är lugn och samlad i olika situationer med förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är har du förmågan att se helheten och frågor i ett större perspektiv samtidigt som du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Tiina Johans, programrektor, 018-727 38 74.

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Stefan Pernler, 018-727 93 55
LR, Lucinda Andersson, 070-013 85 13.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: 2022-08-08, eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet