Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Fastighetsförvaltare

Diarienr:
KSN-2022-01908
Arbetsplats:
Förvaltning och Intendentur
Förvaltning:
Kommunledningskontoret
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du fastighetsförvaltarutbildning och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på Förvaltning och Intendentur behöver nu tillsätta en fastighetsförvaltare som är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i samhället – på riktigt. Sök idag och bli en central del av vårt viktiga arbete!

I arbetet ingår att ansvara för att förvalta och utveckla egenägda bostäder och fastigheter samt samordna inhyrda. Registrera och uppdatera uppgifter i vårt fastighetssystem. Det ingår även att upprätta och följa upp budget, prognos och mål för intäkter och kostnader och planera och genomföra kort- och långsiktigt underhåll samt bevaka verksamhetens intresse i fastighetsägarens planering av åtgärder (ex underhållsplanering).

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att registrera och uppdatera uppgifter i vårt fastighetssystem, upprätta och följa upp budget och prognos och mål för intäkter och kostnader. Det ingår även att ansvara för att på ett affärsmässigt sätt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet så ekonomiskt, kundvänligt, lokalresurs- och kostnadseffektivt som möjligt, dokumentera processer, underhållsplaner och ekonomiuppföljning, planera samt kvalitetssäkra och följa upp den långsiktiga fastighetsplanen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har fastighetsförvaltarutbildning och erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Tjänsten kräver B-körkort, goda kunskaper i svenska i tal och skrift och kunskaper i Office-paketet och inom hyreslagstiftning. Vidare är det en fördel om du har byggnadsteknisk eftergymnasial utbildning eller erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet. 

Som person är du analytisk och bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare har du förmågan att se helheten och frågor i ett större perspektiv samtidigt som du tar initiativ för att uppnå resultat. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du pedagogisk med förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samtidigt som du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera till andra. 

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Robert Tillaeus, Enhetschef, 018-727 42 09.

Facklig företrädare:
Saco Sampo Hinnemo, 018-727 40 58

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet