Kakor på uppsala.se

Vi använder nödvändiga kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera.

Vi skulle vilja sätta lite fler kakor för olika funktioner som hjälper dig som användare.
Vi vill också sätta kakor för statistik så vi kan analysera och förbättra webbplatsen.
Du kan när du vill ändra dina inställningar.

Ledigt jobb

Assisterande projektledare publika evenemang

Diarienr:
Ö2022-14
Arbetsplats:
Destination Uppsala
Förvaltning:
Kommunala bolag
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Är du självgående, resultatinriktad och vill vara med och skapa Uppsalas signaturevenemang? Har du en mycket god administrativ förmåga och vana vid att hantera ett högt arbetstempo? Destination Uppsala söker nu dig som vill utvecklas inom projektledning hos oss! 

Destination Uppsala AB är ett bolag helägt av Uppsala Kommun. Vi är en samlande och drivande aktör för att öka antalet besökare i Uppsala och för att skapa ökad affärsnytta för den lokala besöksnäringen. Vi projektleder Uppsala kommuns större publika evenemang, däribland Valborg, Kulturnatten, Allt ljus på Uppsala och SM-finalerna i bandy. Vi söker nu en assisterande projektledare som vill vara med och vässa vårt team, bygga upp samt utveckla de publika evenemangen gentemot uppsalabor och besökare.

Om Destination Uppsala - Destination Uppsala

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du i hög grad att stödja och assistera andra projektledare i det dagliga arbetet. Du kommer att ansvara för delar av evenemang, för att utveckla projekt samt för leverans enligt uppsatt plan och budget. Tillsammans med övriga medarbetare i teamet kommer du aktivt att bidra till utveckling och ledning av offentliga evenemang på uppdrag av Uppsala kommun. Detta innebär att delta i utvecklingen av bolagets projektverksamhet och medfinansiering, i syfte att skapa effektivitet, goda ekonomiska förutsättningar och hög måluppfyllelse för samtliga projekt. Du kommer att arbeta för att engagera interna och externa resurser i att skapa evenemang som är av värde för Uppsalabor och besökare. Ditt arbete kommer att ske i nära samverkan med såväl förvaltningar som förenings- och näringslivet i Uppsala. Arbetet är till stor del förlagt på vårt kontor i stadshuset under kontorstid, men det förekommer både kvälls- och helgtjänstgöring, framförallt i samband med leveransen av de större projekt vi arbetar med.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har utbildning i projektledning med inriktning mot evenemangsproduktion.

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete i offentlig verksamhet eller har dokumenterad arbetslivserfarenhet från större publika evenemang i publik miljö. Det är en fördel om du också har god grundläggande kunskap om tillståndsprocesser, tillgänglighetsfrågor och evenemangssäkerhet. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation respektive erfarenhet av offentlig upphandling är meriterande såväl som erfarenhet av försäljning eller arbete med företagssponsring.

Tjänsten kräver att du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Vidare har du mycket god vana vid Officepaketet. Tidigare erfarenhet av arbete i projektledningssystem, registreringsverktyg och funktionärsverktyg till exempel Antura, Oxceed och Fortnox är också meriterande.

Du är en driven och ambitiös person som har lätt att lära dig nya saker och kan bygga relationer med människor, företag och föreningar. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i ständiga förändringar och snabbt kan anpassa dig till nya situationer och direktiv. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du arbetar målorienterat och strukturerat och har en hög förmåga att snabbt ta till dig information och händelser. Vi värdesätter att du är serviceinriktad och samarbetsorienterad samt att du har ett genuint intresse och förståelse för att arbeta med övergripande samhällsfrågor med fokus på näringslivsutveckling. Du delar vår värdegrund; göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande.

Upplysningar

Vi kommer att arbeta löpande med urval till intervju under annonseringstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jonas Ekebacke, teamprojektledare, jonas.ekebacke@uppsala.se

Facklig företrädare:
Akademikerföreningen, Madeleine Klintsbacka, 018-727 48 22
DIK, John Ringh, 018-727 48 86

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24  

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: 100 % Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet vid "Har du frågor gällande registrering av din ansökan" så kommer du att bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet