Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Vårdbiträde / Undersköterska för timanställning till Eriksdalsgården

Diarienr:
ALN-2022-00022
Arbetsplats:
Eriksdalsgården
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av vårdarbete? Vill du ha ett stimulerande och omväxlande extrajobb där du får göra skillnad för någon varje dag? Då är Eriksdalsgården någonting för dig!

Vi är ett trevligt omvårdnadsboende i Luthagen. Totalt har vi 40 lägenheter fördelade på två avdelningar. Vi har sjuksköterska hos oss dagligen samt rehab personal vissa dagar i veckan. Hos oss finns det också vårdhund och fotvård.

Insatserna individanpassas efter de boendes behov och önskemål. Vi vårdar även personer i livets slutskede. Anhörigas medverkan, information och kunskap är viktig.

Ditt uppdrag

Som timanställd arbetar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete och ska arbeta efter människors olika behov och förutsättningar. Du kommer att ta delegering då vårdbiträden och undersköterskor delar mediciner hos oss.

I ditt uppdrag ingår att:

  • ha ett rehabiliterande arbetssätt
  • hjälpa våra boende med personlig omvårdnad inklusive munvård
  • hjälpa palliativa boende i livets slutskede
  • utifrån den boendes behov och välbefinnande samverka och vara behjälplig kring kosthållning och nutrition, bland annat genom att verka för goda matvanor och en god måltidsmiljö
  • utföra delegerade arbetsuppgifter enligt HSL, som läkemedelshantering, blodtryckskontroll och såromläggningar
  • dokumentera i Lifecare
  • kommunicera med boende, anhöriga, andra professioner i verksamheten samt andra aktörer.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av vårdarbete. Har du pågående eller slutförd undersköterskeutbildning ses det som meriterande. Det är en fördel om du tidigare haft delegering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Lifecare.

Du behärskar det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift. För att lyckas i arbetet behöver du ha god datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system. Utöver detta behöver du kunna dokumentera självständigt och se det som en självklar del i ditt arbete.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: 
Magdalena Prevéus, verksamhetschef, 018- 727 88 79.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, timanställning Omfattning: 0% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet