Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Verksamhetsutvecklare till vård- och omsorgsförvaltningen

Diarienr:
OSN-2022-00015
Arbetsplats:
Avdelning kvalitet och utveckling
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Avdelning kvalitet och utveckling söker just nu dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling inom vård och omsorg. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan till en riktigt spännande tjänst!

Vi är en enhet som drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för förvaltningens chefer och medarbetare genom att vara prestigelösa och tillvarata varandras erfarenheter och kompetenser. Vi som ingår i arbetsgruppen drivs av förbättring och bidrar till ett positivt samarbetsklimat och har mod att tänka nytt i arbetet som verksamhetsutvecklare inom vård- och omsorgsförvaltningen.

Ditt uppdrag

I uppdraget ingår att:

  • stödja verksamhetschefer i systematiskt kvalitetsarbete
  • samverka med interna och externa samarbetspartners
  • arbeta aktivt med det strategiska kvalitetsarbetet, med att förvalta och utveckla ledningssystemet för systematiskt kvalitetsarbete
  • driva utvecklingsprojekt, genomföra processkartläggningar och aktivt stödja verksamheternas förbättringsarbete
  • ansvara för arbetet med sammanställning, uppföljning och analys av olika kvalitetsindikatorer och att bidra till utvecklingen av dessa, såväl internt som externt
  • samordna, uppdatera och kvalitetssäkra övergripande rutiner och arbeta för att implementera dessa i verksamheterna
  • ansvara för utbildningar i olika former, med fokus på kvalitet och verksamhetsutveckling.

Din bakgrund

Vi söker dig som har högskoleexamen som av arbetsgivaren bedöms relevant för arbetet utifrån uppdrag, arbetsuppgifter och målgrupp. Har du utbildning med inriktning mot kvalitets- och verksamhetsutveckling ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete inom de verksamhetsområden som finns i vård- och omsorgs förvaltningen. Det är en fördel om du har erfarenhet av kvalitetsarbete inom privat och/eller kommunal verksamhet. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kunskap om gällande lagstiftning som styr vård- och omsorgsförvaltningens verksamhet och övergripande kommunal verksamhet. Utöver detta behöver du behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är strategisk, tänker övergripande och kan se de långsiktiga konsekvenserna av dina beslut. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:  Carolina Castillo, enhetschef, 018-727 56 21.

Facklig företrädare: Vision, Lena Wiksten Andersson, 018-727 16 74. 

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2022-12-31 Omfattning: 100% Tillträde: Omgående Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet