Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Klasslärare F-6 vikarieförmedlingen

Diarienr:
UBN-2021-08232
Arbetsplats:
Utbildningsförvaltningen vikarieförmedlingen
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Brinner du för pedagogiskt arbete med barn och ungdomar och vill ha ett flexibelt arbete?

Uppsala kommuns Vikarieförmedling erbjuder en flexibel och utvecklande anställning för dig som vill arbeta som lärarvikarie. Hos oss får du som vikarie erfarenhet och möjlighet att utveckla dina pedagogiska kunskaper.

Läs mer på: www.uppsala.se/vikarie

När du ansöker vill vi att du skickar in ett komplett CV och ett personligt brev där du bland annat besvarar dessa frågor:

  • Varför är du intresserad av att arbeta som vikarie på grundskolan?
  • Vad kan du bidra med som vikarie på grundskolan utifrån dina erfarenheter och kunskaper?
  • I vilka årskurser och ämnen skulle du kunna tänka dig att undervisa och varför?

Ditt uppdrag

Som vikarie kommer du vara en del av det dagliga arbetet och arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet där eleverna står i centrum. Du är en positiv förebild för eleverna i alla lägen. Du är aktiv och lyhörd, tar ansvar och är en tydlig ledare. Tillsammans med ordinarie personal bidrar du till att eleverna får de bästa förutsättningarna att lyckas i skolan.

Som lärarvikarie arbetar du främst som klasslärare i förskoleklass, låg- och mellanstadiet. Du kan även komplettera din profil som ämneslärare på högstadiet. Då väljer du vilka ämnesblock du vill undervisa i.
Ditt uppdrag som klasslärare bidrar till en viktig skillnad i skolans värld.

Vikarieförmedlingen bemannar arbetspass digitalt vilket innebär att du behöver ha tillgång till dator och mobil. Som vikarie anger du själv vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta. Vi bemannar uppdrag som är 1-14 dagar och vi vill att du i genomsnitt jobbar minst 1 dag i veckan.

Din bakgrund

Till grundskolans Vikarieförmedling söker vi främst dig som är utbildad lärare eller är lärarstuderande. Vi värdesätter erfarenhet från undervisning och arbete med barn och unga. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du leder, motiverar, samordnar och blir en referenspunkt för andra samt skapar engagemang och delaktighet. Det är viktigt att du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.  

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: vikarieformedling@uppsala.se

Facklig företrädare: Lärarförbundet 018-727 24 50
Lärarnas Riksförbund 076-798 30 96

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-726 00 70

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad Omfattning: 0% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet