Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Administratör till Myndighet Administration i Uppsala

Diarienr:
OSN-2021-00739
Arbetsplats:
Myndighet Administration i Uppsala
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vi på Myndighet Administration behöver nu tillsätta en administratör som är serviceinriktad, bra på att strukturera, planera och prioritera sitt arbete. Hos oss får du inte bara ett roligt jobb och trevliga kollegor, du får också möjlighet att göra skillnad i samhället - på riktigt. Sök idag och bli en central del av vårt viktiga arbete!


I början av 2021 gick den tidigare omsorgsförvaltningen och äldreförvaltningen i Uppsala kommun ihop i en gemensam vård- och omsorgsförvaltning. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans och socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning och strategisk planering och upphandling och uppföljning.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala kommun

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att vara ett stöd för vård- och omsorgsförvaltningens myndigheter. Ditt huvuduppdrag är att hantera personalrapportering, granskning av fakturor samt genomföra beställningar. Du kommer att arbeta i verksamhetssystemen Heroma, Unit4, IRIS, Asta och LifeCare. Enheten ansvarar även för att utreda och fatta beslut avseende ordinarie assistents sjukdom samt utfärdande av tandvårdsstöd.

I uppdraget ingår:

  • bevakning och administration i personal-, ekonomisystem och övriga system
  • bistå med beställningar
  • samarbeta med olika funktioner i myndigheterna
  • övrigt administrativt stöd

Din bakgrund

För att arbeta som administratör hos oss krävs det att du har gymnasieexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet, goda datorkunskaper samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Erfarenhet av administrativt arbete och någon form av administrativ utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel
samt goda kunskaper i Heroma och Unit4.

Du är serviceinriktad. Vidare är du en person som är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Sist men inte minst söker vi dig som är flexibel och som ser möjligheter i förändringar.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jill Hägglund, enhetschef, 018-72751 34

Fackliga företrädare:
Vision, Anna-Maria Samuelsson, 018-727 51 30
Akademikerförbundet SSR, Maria Persson, 018-727 24 24

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet