Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i svenska som andraspråk och svenska till Rosendalsgymnasiet

Diarienr:
UBN-2021-07265
Arbetsplats:
Rosendalsgymnasiet
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Rosendalsgymnasiet söker nu en lärare i svenska som andraspråk och svenska som är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Har du tidigare erfarenhet av arbete som lärare i svenska som andraspråk och vill arbeta med undervisning och mentorskap? Då kan det här vara jobbet för dig!

Rosendalsgymnasiet är en skola där vi samarbetar inom arbetslag för progressionen i utbildningen samt inom ämnet för utveckling av undervisningen för att främja elevernas lärande och som har fokus på bildning och elevernas lärande och en positiv studiemiljö.

Läs mer om vår skola här: Rosendalsgymnasiet

Ditt uppdrag

Som lärare i svenska som andraspråk och svenska på Rosendalsgymnasiet kommer du att arbeta med undervisning och mentorskap. Mer specifikt kommer du att uppmuntra elevernas kunskapsbyggande och utforskande, planera och genomföra och följa upp undervisning i svenska som andraspråk. Du kommer dessutom att bidra till att utveckla skolans lärmiljö tillsammans med elever och övrig personal.

Din bakgrund

För att arbeta som lärare i svenska som andraspråk och svenska hos oss behöver du ha svensk lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk och lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolan. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete som lärare i svenska som andraspråk. Vidare har du kunskaper inom goda lärmiljöer, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt god kännedom om skolans styrdokument och läroplan.

Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du en person som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Undén, programrektor, 018-727 33 32

Facklig företrädare:
LR, Peter Byström, 018-727 16 93

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, till och med 2022-06-17 Omfattning: 220110-220501 80% tjänst, 220501-220617 95% tjänst Tillträde: 2022-01-09 eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet