Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Boendeassistent (timvikarier) till gruppbostäder i Uppsala

Diarienr:
OSN-2021-00637
Arbetsplats:
Flera enheter/gruppbostäder i Uppsala
Förvaltning:
Vård- och omsorgsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Vill du arbeta med personlig omvårdnad, dokumentering och hushållsbestyr på en arbetsplats som kännetecknas av öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare, väl utarbetade arbetsrutiner och bra laganda? Då bör du söka tjänsten som boendeassistent hos gruppbostäder i Uppsala!

Omsorgsförvaltningen är en del av Uppsala kommun och arbetar på uppdrag av omsorgsnämnden. Målet med förvaltningens arbete är att personer med funktionsskillnader får det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Läs mer om vår verksamhet här: Uppsala kommun

Ditt uppdrag

Att arbeta som boendeassistent innebär i första hand att ansvara för att boende får hjälp med sina basala omvårdnadsbehov och ge stöd vid vardagliga sysslor och hushållsbestyr. Dessutom kommer du att ge stöd samt service och omvårdnad till de boende. Din närmaste chef kommer att vara verksamhetschef, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

Din bakgrund

För att söka tjänsten ska du ha gymnasieexamen inom vård och omsorg, vuxenutbildning inom vård och omsorg samt omvårdnadsutbildning som motsvarar undersköterskekompetens. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete med omsorg av personer med funktionsnedsättning. Därutöver kräver arbetet goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda dator- och systemkunskaper samt goda dokumentationskunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på stödboende och arbete med omsorg av personer med funktionsnedsättning.

Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Sist men inte minst så är du kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Daniel St John, verksamhetschef, 018-727 70 03

Facklig företrädare: 
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning, flera tjänster Omfattning: timmar Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet