Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Lärare i fritidshem till Östra Stenhagen grundsärskola

Diarienr:
UBN-2021-07106
Arbetsplats:
Östra Stenhagen grundsärskola
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Östra Stenhagen grundsärskola behöver nu utöka sitt arbetslag med en lärare i fritidshem. Har du erfarenhet av skolutveckling inom fritidshemmet och och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan det här vara jobbet för dig!

Östra Stenhagen grundsärskola riktar sig till elever i årskurs 1-6. Vi som jobbar här har en härlig känsla av samhörighet där alla jobbar med fokus på elevens utveckling och såväl kunskapsmässigt som socialt.

Här kan du läsa mer om Östra Stenhagen grundsärskola

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att driva pedagogisk utveckling, säkerställa meningsfullt innehåll på fritids och ansvara för utvecklingen av fritidshemmet. Det ingår även att arbeta i klass tillsammans med en mentor under skoltid. Du förväntas bidra med dina pedagogiska kunskaper utifrån fritidshemmets kompensatoriska uppdrag. I arbete ingår det att kommunicera med övrig fritidspersonal, övriga medarbetare, elever och vårdnadshavare samt vara delaktig i att utveckla arbetssätt och pedagogik på fritidshemmet.

Din bakgrund

Vi söker dig som har svensk lärarlegitimation med behörighet för fritidshemmet. Har du behörighet att undervisa i något eller några av skolans ämnen ses det som meriterande. Det är en fördel om du har kompletterande pedagogisk utbildning eller speciallärarutbildning.  

Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete på fritidshem och skolutveckling inom fritidshemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever med NPF (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar).

För att lyckas i arbetet behöver du ha IT-kunskaper med inriktning mot pedagogiskt arbete samt god kännedom om fritidshemmets styrdokument. Det är även meriterande om du har kunskaper inom tillgängliga lärmiljöer och AKK (alternativ och kompletterande kommunikation).

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du  tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat.

Sist men inte minst är du en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar. Dessutom har du en god ledarskapsförmåga.

Upplysningar

I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Staffan Appelqvist, rektor, 072-254 34 68.

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Tuyara Heed 076-236 25 40.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet