Kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att uppsala.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om hur vi använder kakor på uppsala.se
Ledigt jobb

Gårdsförman till lantbruket till Uppsala yrkesgymnasium Jälla

Diarienr:
UBN-2021-06342
Arbetsplats:
Uppsala yrkesgymnasium Jälla
Förvaltning:
Utbildningsförvaltningen
Publicerad:
Sista ansökningsdag:

Har du erfarenhet av självständigt arbete med moderna lantbruksmaskiner? Intresse av att arbeta med ungdomar och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som gårdsförman till lantbruket. Vi på Uppsala yrkesgymnasium Jälla erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan senast 2021-11-30! 

Uppsala yrkesgymnasium Jälla är ett gymnasium med bygg- och anläggningsprogrammet, vvs- och fastighetsprogrammet, naturbruksprogrammet, el- och energiprogrammet och fordon- och transportprogrammet. Dessutom finns introduktionsprogram och särskola och vuxenutbildningar på skolan som är belägen cirka 6 km från Uppsalas centrum och har idag cirka 700 elever.

Till skolan hör ett större jordbruk som är organiserat i en stiftelse och betjänar skolan med mycket av den praktiska undervisningen inom djurhållning och odling. Vi har cirka 90 mjölkkor med rekrytering och en odlingsareal på cirka 300 ha. Produktionen drivs i dagsläget konventionellt med certifiering till ekologiskt pågår. Gården finns till med huvudsyfte som utbildningsplats för skolans elever men ska även ligga i framkant avseende produktion och skötsel.

Läs mer om vår skola här: Yrkesgymnasium Jälla

Ditt uppdrag

I den här rollen kommer du först och främst att tillsammans med driftledaren planera växtodlingen och vara delaktig som instruktör inom den praktiska delen av undervisningen inom odling under växtsäsongen. Du kommer att rapportera till driftledaren.

Din bakgrund

Vi söker dig som har grundläggande lantbruksutbildning eller kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser även att du har erfarenhet av självständigt arbete med moderna lantbruksmaskiner samt erfarenhet av att arbeta på ett större lantbruk med djurhållning och odling. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, grundläggande datakunskaper, intresse av att arbeta med ungdomar, B-körkort, Traktorkörkort samt förmåga att instruera och handleda elever. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekologisk odling, av arbete med mjölkproduktion eller har eftergymnasial utbildning inom lantbruk.

Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samt är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Hugo Larsson Holmberg, driftledare, 072-582 01 88

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 100% Tillträde: Enligt överenskommelse Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska ringa det telefonnummer som finns angivet ovan vid "Har du frågor gällande rekryteringsprocessen/registrering av din ansökan" så kommer du bli guidad vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka genom att klicka på "Sök jobbet".

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Sök jobbet